Teknoloji Ikea Apple İle Dalga Geçti!

Ikea Apple İle Dalga Geçti!

05.09.2014 - 08:10 | Son Güncellenme:

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından biri olmak kolay değil. Apple ile dalga geçmek son yıllarda bir reklam tarzı haline geldi diyebiliriz.

Ikea Apple İle Dalga Geçti

Apple’ın başarılı ürünleri ile dalga geçen geçene. Bu konuda bayrağı Microsoft taşıyor, daha önce hem MacBook, hem de Siri ile ilgili iğneleyici reklamlarını izledik. Ayrıca da reklamlarında Apple ile uğraşmayı pek seven rakip firmalardan biri.

Haberin Devamı

Ama bu alanda çıtayı epey yükselten isim bir teknoloji firması, hatta Apple’ın rakibi bile değil. Son reklamı ile çok konuşulacak olan bu esprili firma IKEA. İsveç’li hazır mobilya mağazası, için çekilen reklamında, Apple’ın ünlü minimalistik ve ürün özellikleri verici reklam tarzını ti’ye almış.

IKEA 2015 kataloğu bir “” olarak tanımlanıyor, yüksek çözünürlükte sayfaları, şarj kablosuna gerek duymaması, parmakla idare edilebilen arayüzü, paylaşım ve sayfa işaretleme özellikleri, kapağını açınca boyut değiştirebilmesi ve pil ömrünün sonsuz olması gibi özellikler ön plana çıkartılıyor.

IKEA'nın gerçekleştirmiş oldu bu reklam tabiki bir ilk değil. İnternette bu kensepte ait en çok izlenen videolardan biri olan