İstanbul İKİ ÇOCUK ANNESİ TARİH ÖĞRETMENİ KAYIP

İKİ ÇOCUK ANNESİ TARİH ÖĞRETMENİ KAYIP

28.05.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

.

İKİ ÇOCUK ANNESİ TARİH ÖĞRETMENİ KAYIP

Tuzla’da dün evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen iki çocuk annesi tarih öğretmeni 40 yaşındaki Fatma Kayıkçı’dan haber alınamıyor. Polis ekiplerinin Kayıkçı’yı bulmak için başlattığı çalışma sürüyor.
Edinilen bilgiye göre, olay, Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi Tarih Sokak’da meydana geldi. Yenilmez Apartmanı’nın giriş katında yaşayan iki çocuk annesi Fatma Kayıkçı dün öğle saatlerinde aniden ortadan kayboldu. Komşuları durumu fark ederek polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekipler, pencereden girdikleri evde inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından binanın girişine ve bahçe kısmına güvenlik şeridi çekilerek çalışma başlatıldı. Polis, Kayıkçı’nın komşularının ve çevredeki vatandaşların bilgisine başvurarak bilgi topladı. Tarih öğretmeni olduğu ve özel ders de verdiği öğrenilen iki çocuk annesi Kayıkçı’nın bulunması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Henüz Kayıkçı’nı ani kaybı sırını korurken oğlu ve yakınlarının bekleyişi sürüyor.
Kayıp öğretmenin oğlu Bekir Kayıkçı, “Saat iki de en son babamla görüşmüş. Daha sonra kapıyı kilitleyerek daireden çıkmış. Ondan sonra kendisine ulaşamıyoruz. Bu dairede kalan bir şahıs var, onunla boğuşma olduğu düşünülüyor. Çünkü annem bu daireden çıktığı saatlerde, üst katta oturan insanlar boğuşma sesleri duyduğunu, sesler kesildikten sonra şahsın burada kan temizlediğini görmüşler. Daha sonra polisi arıyorlar. O şahıs bizim daha önceden personelimizdi. Bizim bir işletmemiz vardı orada çalışıyordu. İş yerini devredince ortada kalmasınlar diye babam vesile oldu ve burada kalmalarını sağladık. Bir yıldır da burada kalıyorlar. Ama en büyük şüpheli o şuanda” şeklinde konuştu.