Gündem İki kadını erkek şiddeti öldürdü

İki kadını erkek şiddeti öldürdü

07.10.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde evli olan 42 yaşındaki Soner B., iddiaya göre daha önce 2 yıl gönül ilişkisi yaşayıp ayrıldığı pazarcı 39 yaşındaki Ayşe Güneş’e, evinin önünde pusu kurdu.

İki kadını erkek şiddeti öldürdü

Soner B., evine girmek isteyen Güneş’e av tüfeği ile 5 el ateş etti. Ayşe Güneş olay yerinde ölürken Soner B. ise kaçtı.
Eşi 17 yıl önce trafik kazasında ölen ve pazarda sebze satarak geçimini sağlayan Ayşe Güneş’in cenazesi, ilçeye bağlı Güzeloğlu köyünde toprağa verilecek. Polis, pazarlarda tencere tava sattığı öğrenilen Soner B.’yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

20 bıçak darbesi

Kocaeli’nde iki çocuk annesi 20 yaşındaki Kader Bingöl, kendisine şiddet uyguladığı ileri sürülen eşi 25 yaşındaki Okan Bingöl’ü terk ederek Darıca’daki yakınlarının yanına geldi. Yaklaşık bir aydır eşini arayan ve onu Darıca’da bulan kocası konuşmak istedi. İlçedeki bir parkta buluşan genç çift, bir anda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Okan Bingöl, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak rastgele sapladı. Vücuduna 20 bıçak darbesi alan Kader Bingöl, olay yerinde can verirken, polis Okan Bingöl’ü elinde bıçakla yakaladı.