Gündem İki saat içinde tanışıp öldürdü

İki saat içinde tanışıp öldürdü

02.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de sabıkalı A.K.O., iki saat önce evine gelen Ceyda Kayalar’ı tabancayla öldürdü. Olaydan sonra kaçan katili polis her yerde arıyor...

İki saat içinde tanışıp öldürdü

Denizli’de bir mermer fabrikasında sekreter olarak çalışan 27 yaşındaki Ceyda Kayalar, önceki gece yarısı arkadaşları aracılığıyla çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu öğrenilen 25 yaşındaki A.K.O. ile tanıştı. İki ay önce eşinden boşandığı öğrenilen bir çocuk annesi Kayalar, kız arkadaşı A.T., AT.’nin erkek arkadaşı S.Ç. ile yeni tanıştığı A.K.O.’nun kaldığı aparta gitti.

‘Birden silahını ateşledi’
Dört arkadaş, birlikte alkol alıp, eğlendi. Sabaha karşı A.K.O., iddiaya göre, belindeki tabancasını çıkartıp, henüz belirlenemeyen nedenle yeni tanıştığı Kayalar’ın başına diğer arkadaşlarının gözü önünde ateş edip, kaçtı. Olayın şokunu yaşayan A.T ve erkek arkadaşı Ş.Ç, polisi ve 112 Acil Servisi arayıp, durumu bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri, yerde kanlar içinde yatan genç kadının yaşamını yitirdiği belirledi. Kayalar’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polisin olayın ardından ifadesine başvurduğu A.T. ve Ş.Ç.’nin, “İçki içiyorduk, A.K.O., birden tabancasını çıkartıp ateşledi, ne olduğunu biz de anlayamadık” dedikleri öğrenildi. Sabıkalı A.K.O.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.