Gündem İki teker şov başladı

İki teker şov başladı

23.02.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Motosiklet tutkunlarının merakla beklediği ‘Motobike İstanbul’ başladı. Markaların yeni modellerini sergilediği fuarda gelişen teknolojiler öne çıkarken en çok ilgiyi Türkiye’ye ilk kez getirilen elektrikli motosiklet ve Cem Yılmaz gördü.

İki teker şov başladı

Her yıl bahar ayları başlamadan önce düzenlenen ve iki teker tutkunlarını bir araya getiren Türkiye’nin tek motosiklet fuarı Motobike İstanbul, İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Messe Frankfurt Istanbul tarafından organize edilen fuar, motosiklet ve bisiklet sektörünün en yeni gelişmelerini katılımcılara sundu. 10’uncu kez kapılarını açan Motobike İstanbul, her zamankinden çok daha renkli ve heyecanlı başladı. Ziyaretçiler bu yıl da önemli motosiklet markalarının yeni modellerini yakından görme fırsatı yakaladı. Önemli motosiklet markalarının ardı ardına yaptığı yeni model tanıtımları ilgi gördü.

Haberin Devamı

‘Trafikte de Aileyiz’

Trafik kültürüne dayanışmanın esas olduğu yeni bir perspektif kazandırmayı amaçlayan Motosiklet Endüstrisi Derneği’nin (MOTED) sosyal projesi “Biz Trafikte de Aileyiz” de fuarda tanıtılmaya başlandı. Motosiklete ilişkin hoşnutsuzluğu gidermek ve kullanımına yönelik bilinç geliştirebilmek için çalışan MOTED’in yeni projesine katılımcılar büyük ilgi gösterdi.

BMW’nin yeni şehir motosikleti G 310 ise, ünlü Alman markasının en gözde modeli oldu. 32 bin liradan satışa çıkarılacak BMW G 310’dan bu yıl bin adet satılmasının planlandığı öğrenildi. Suzuki’nin getirdiği 50 cc’lik Vespa Primavera 50 modeli ise klasik Avrupalı olmanın avantajıyla fuardaki yerini aldı. Japon motosiklet devi Yamaha ise uzun yol seyahatleri için tasarlanan Tracer 900’ü fuarda tanıtırken, hem şehir içi kullanımı hem arazi için uygunluğunun altını çizdi.

Haberin Devamı

İki teker şov başladı

İlk elektrikli motosiklet Süper Soco

Yüzde 100 elektrikle çalışan Bajaj Süper Soco, fuarın en ilginç yeni modeli oldu. Kuralkan Holding tarafından getirilen ve yaklaşık 12 bin TL’ye satılan Süper Soco’nun iki modeli de motosiklet ehliyeti gerektirmeden kullanılabiliyor. B sınıfı ehliyet ile kullanılabilen motosikletlerden Türkiye’de 100 tane satılması planlanıyor. Taşınabilir bataryasıyla 6 saatte evde şarj edilebilen motosiklet, 65 km hızla 160 km gidebiliyor.

İki teker şov başladı

Cem Yılmaz poz vermedi

Fuara gelen ünlü komedyen Cem Yılmaz, motosiklet severler tarafından karşılandı. Honda Goldwing sürücüsü olan ve motosikletiyle seyahatler yapan Cem Yılmaz, yaklaşık 200 bin TL’den satılan aynı model araçlarla ilgilendi. Motosiklet Endüstrisi Derneği Başkanı Bülent Kılıçer’den bilgi alan Yılmaz, tüm ısrarlara rağmen Goldwing’in koltuğuna oturarak poz vermedi.