Gündem İki Yalancı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İki Yalancı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

14.08.2017 - 10:18 | Son Güncellenme:

İki Yalancı 6. son bölümüyle dün akşam yayınlandı. İki Yalancı dizisinde Duygu İle Serkan'ın birlikte olduğu fotoğrafın ortaya çıkması işleri karıştırdı, peki neler yaşandı? Sevilen dizi İki Yalancı'nın merakla beklenen 7. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İki Yalancı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İki Yalancı 6. bölümünde Serkan ile Duygu'nun birlikte olduğu fotoğraf ortaya çıkıyor; iki yalancı şimdi köşeye sıkışıyor! Serkan'ın, Esraya yaptığı evlenme teklifi ikili, Duygu ile arasında yeni bir mücadeleye neden oluyor! İki Yalancı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

İKİ YALANCI 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

İKİ YALANCI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Serkan'ın herkesin içinde yaptığı evlenme teklifi şok etkisi yaratır. Serkan'a büyük öfke duyan Duygu, intikam planına hazırlanır. Yüzüğünü kaptırdığını düşünen Duygu, Serkan ile Esra'yı da ayırabilmek için kollarını sıvamaya hazırdır. Serkan ile Duygu'nun çekilmiş fotoğrafı, Alp ve Esra'yı büyük bir şaşkınlığa uğratır.

Öte yandan Burcu, Cenk ile yeni bir ilişkiye başlar. Sokak ortasında ikili arasındaki romantik dakikalar artar ve Burcu, Cenk'i öper. Bu öpücüğün bir tanığı daha vardır; o da Naci... Naci, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Burcu ile Cenk'i de büyük bir sürpriz beklemektedir.

İKİ YALANCI 6. BÖLÜM FRAGMAN