Gündem İki Yalancı'nın 4. bölüm fragmanında neler oluyor?

İki Yalancı'nın 4. bölüm fragmanında neler oluyor?

26.07.2017 - 10:51 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin İki Yalancı dizisinde yalanlar üzerine kurulan aşkta birbirlerini duygu denizinde kaybeden Serkan İle Duygu, yeniden karşı karşıya geliyorlar! Son bölümün etkisi geçmeden yeni bölümü merakla bekleyenler için İki Yalancı'nın dördüncü bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilen Serkan ve işinden atılıp evdeki baskıdan bunalan Duygu, birbirlerinden habersiz Bodrum’un yolunu tutarlar. Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan ikili gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır. Ta ki, başka bir yerde başka yalanlarda karşılaşana dek…

Haberin Devamı


Hem izlemesi keyif veren hem de akışın tereyağından kıl çeker rahatlığıyla sağlandığı İki Yalancı her Pazartesi olduğu gibi bu geçtiğimiz gün de Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluştu. Her kanalda olduğu gibi Kanal D'de de kış sezonu kapandığı için yeni yaz dizilerini ekrana getiren kanal başaralı bir yapımla yaz sezonuna damga vuracak gibi gözüküyor. Kışın kasvetli havasından sıyrılıp içimizin açılacağı sevimli ve pırıl pırıl yaz dizileri kanımızı kaynatacak cinsten. İki Yalancı da buna bir örnek!


SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Ağva'da baş başa kalan Serkan ve Duygu arasında duygusal anlar yaşanıyor. Gençler, Ağva'ya gitmeyi planladıktan sonra Serkan ile Duygu'yu büyük bir heyecan sarar. Birbirleriyle baş başa kalmak isteyen ikili, yakın arkadaşları Burcu, Cenk ve Naci'den yardım isterler. Alp ve Esra'nın, Ağva'ya gelmesini engellemk için gizli bir plan yaparlar. Tüm uğraşların sonucunda Esra, Ağva'ya gelemez ve Serkan ile Duygu, baş başa kalma fırsatı yakalarlar. İkili aralarındaki hesapları yeniden görürlerken, birbirlerinin yalanlarını da ortaya çıkarırlar. Büyük yüzleşme sonrası aralarındaki engelleri kaldıran Duygu ve Serkan, kalplerinin sesini dinlemek isteseler de Esra ve Alp'in baskını her şeyi mahveder.

Haberin Devamı


Yapımı Tükenmezkalem senaryosu ise Gani Müjde'ye ait olan bu proje daha çok konuşulacağa benziyor.

İki Yalancı'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde fragmanının yayınlanması beklenen dizi, her Pazartesi saat 20.00' de Kanal D ekranlarında olacak..


OYUNCU KADROSU
Keremcem
Serkan Gürbulak

Evlilik hayalleri kurduğu çocukluk aşkı tarafından para uğruna terk edilir.

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor


Yağmur Tanrısevsin
Duygu Ersebil

İşinden atılıp evdeki baskıdan bunalır.

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor


Serhan Arslan
Naci Kunakçı

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor


Hazal Şenel
Burcu Unluçay

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor


Koray Erkök
Cenk Gücenmez

İki Yalancının 4. bölüm fragmanında neler oluyor