Ege İki yılda şeref kürsüsüne çıktı

İki yılda şeref kürsüsüne çıktı

14.04.2017 - 05:32 | Son Güncellenme:

Bayraklı Belediyesi Güreş Takımı’nın sporcusu Ramazan Aslan, iki yıl önce başladığı bu spor dalında ilk kez turnuvaya katıldı ve Türkiye üçüncüsü oldu

İki yılda şeref kürsüsüne çıktı

BAYRAKLI Belediyesi Güreş Takımı sporcusu Ramazan Aslan, Çankırı’da düzenlenen Türkiye 15-16 yaş yıldızlar grekoromen güreş kategorisinde 76 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu. İki yıl önce güreşe başlayan Aslan’ın bu başarısı büyük sevinç yarattı. 16 yaşındaki Ramazan Aslan, amcasının teşvikiyle iki yıl önce Bayraklı Belediyesi Güreş takımına yazıldı. İdmanlara aralıksız katılan ve çok çalışan Aslanın yeteneği hocası Selahattin Karaman tarafından keşfedildi ve atıldığı ilk turnuvada şeref kürssüne çıktı.

Gurur duyuyoruz

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, turnuvalarda dereceye giren tüm sporcularla gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi: “Belediye olarak spora ve sporcuya büyük destek veriyoruz. İlçemizdeki spor alt yapımızı önemli ölçüde güçlendirdik. Farklı branşlarda kurslar açıyoruz. Çocuklarımız, gençlerimiz bu kurslara yoğun ilgi gösteriyor. Genç güreşçimiz Ramazan Aslan, gerçekten büyük bir başarı elde etti. Sporcularımızın kazandıkları başarılar bizleri en az onlar kadar mutlu ediyor.”

Yazarlar