Gündem İkizler Memo - Can son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.12.2018 - 08:50 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan İkizler Memo - Can 6. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Cumartesi akşamları ekrana gelen İkizler Memo - Can dizisi izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Peki İkizler Memo - Can son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İkizler Memo - Can son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

İkizler Memo - Can 6. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Peki İkizler Memo - Can ekrana gelen son bölüm ardından 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO - CAN 7. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İkizler Memo - Can 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

İKİZLER MEMO - CAN 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahmut, Yaren’in çiçek tezgahında Osman’la görüştüğünü görünce tüfeğine davranır. Ancak, vurduğu Osman değil bir başkasıdır. Şarkıcı Aysel’in korumalığını yapan Osman yeni giyim tarzı ve kullandığı arabayla mahallede dedikodu konusu olur. Yaren bu durumdan hiç hoşnut değildir ve Osman’la araları açılır.

Melek, Onur’dan çok etkilenmektedir. Ancak, mahallede bir hayranı daha vardır.

Çiğdem’in kuzeni Zeynep bir süreliğine mahalleye gelir. Memo’nun, Zeynep’e ilgi göstermesi Çiğdem’in hiç hoşuna gitmez. Memo, Karadul Neriman ve Mahmut için bir plan yapar. Bu plan mahalleyi birbirine katacak türdendir.