Gündem İkizler Memo - Can 11. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

İkizler Memo - Can 11. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

12.01.2019 - 08:03 | Son Güncellenme:

İkizler Memo - Can 11. yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen İkizler Memo - Can dizisi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Peki İkizler Memo - Can 11. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

İkizler Memo - Can 11. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak

Kanal D'nin yeni dizisi İkizler Memo - Can yeni bölüm için heyecan dorukta. Cumartesi akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. 11. bölüm için heyecan devam ediyor.

Haberin Devamı

İKİZLER MEMO CAN 11. BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yılbaşı tatilinin ardından yayına ara veren tüm diziler yeni bölümlerini yayınlamaya henüz başlamadı. İkizler Memo Can dizisinin yeni bölümünün 26 Ocak Cumartesi günü ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

İKİZLER MEMO CAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kanal D’nin, Erler Film imzalı, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi, Burak Hakkı, Tuğba Çınar, Buket Dereoğlu ve Atilla Saral’ın paylaştığı İkizler Memo-Can dün akşam (29 Aralık Cumartesi) yayınlanan bölümü ile yine zirvede yer aldı.

Dizi, Tüm Kişilerde 7,52 reyting 16,41 izlenme payı alarak günün en çok izlenen yapımı oldu.

Haberin Devamı


Memo artık malikanede yaşamaya başlar ama buradaki düzene alışması zaman alacaktır. Melek oğlunun yokluğunu çok arar ama Memo için ayakta kalması gerekmektedir.

Mahmut, Osman’ı yemek yapıp mahallede satması için yönlendirir. Büyük ümitlerle başladığı bu iş Osman’ın başına yine belalar açacaktır. Onur ve Melek’i bir arada görmek isteyen ikizler, anne ve babalarına sevimli bir oyun oynayacaktır.