Gündem İlhan Şen kimdir?

İlhan Şen kimdir?

21.01.2019 - 12:51 | Son Güncellenme:

Model olan İlhan Şen, oyunculuk kariyerine ekran macerası kısa süren Şahin Tepesi adlı dizi ile adım attı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı diziye transfer olan 31 yaşındaki model oyuncu, Façalı ailesinin bir karakterine hayat verecek. Peki İlhan Şen kimdir?

İlhan Şen kimdir

İlhan Şen, Şahin Tepesi adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Model olan İlhan Şen 2008 senesinde katıldığı Türkiye’nin en iyi model yarışmasında finalist oldu fakat En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 senesinde ise Türkiye’nin En İyi Modeli olarak seçildi. Daha sonra Bulgaristan’da yapılan Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye’yi başarıyla temsil etti ve Avrupa’nın En İyi Modeli seçildi. Bir zaman modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi almaya başladı.

Haberin Devamı

Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 2008 yılında mezun olan İlhan Şen, 19 Aralık 1987 tarihinde Bulgaristan'da dünyaya gelmiştir. 31 yaşındaki İlhan Şen, son olarak ATV ekranında yayınlanan ve ekran macerası kısa süren Şahin Tepesi adlı dizide Mete karakterine hayat vermiştir.