Gündem İlişki Durumu Karışık 15. bölümde Can boşanacak mı-izle

İlişki Durumu Karışık 15. bölümde Can boşanacak mı-izle

22.10.2015 - 10:16 | Son Güncellenme:

SHOW Tv'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık hız kesmeden devam ediyor. Bu akşam 15. bölüm ile ekrana gelecek olan İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül, Can'dan boşanmaya kararlı. Bu karar Murat'ın işine yarayacak. İlişki Durumu Karışık 15. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

İlişki Durumu Karışık 15. bölümde Can boşanacak mı-izle

Can'ın Ayşegül'den boşanmaya hiç niyeti yok!

Haberin Devamı

İlişki Durumu: Karışık'ın 15. bölümünde; Elif’in Ayşegül ve Can’ın evliliği için anlattıklarının gerçek olduğunu anlayan aile, bu sahte evliliğin boşanmayla sonlanmasını ister; ancak Can ailesine rağmen Ayşegül için savaşmaya karar vermiştir. Ayşegül, hayatının bir sayfasını kalbinden tamamen koparıp atmaya kararlıdır! Can’ı geçmişinde bıraktığına kendini inandıran Ayşegül gerçeğin hiç de öyle olmadığını görür!
Yaşananlardan sonra tansiyonu oynayan İsmail’e hemşirelik etmek Mediha’ya düşer. İsmail’i Mediha’nın elinde zorlu günler beklerken geçmişin tozlu sayfalarında kalan gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Mediha istenilmeyen gelin midir? Can, kendini affettirebilmek için Ayşegül’ün peşine düşer.
Ayşegül’ü adım başı takip eden Can, Ayşegül’e bir teklifte bulunur! Bu teklifi kabul eden Ayşegül boşanma fikrinden uzaklaşabilecek midir? Ayşegül’ün kalbi ve mantığı arasında sıkışıp vereceği karar ne olacaktır?

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 15. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 14. bölümünde; Ayşegül, Murat’la Cannes’a gitmek üzere yola çıkmıştır. Ayşegül’ü kaybettiğini düşünen Can perişan bir haldeyken, yaşanan bir yanlış anlaşılma Can’ın aşkının öfkeye dönmesine sebep olur!

Can öfkesine yenilip hayatının hatasını yapar! Can yaşadıklarını balıkçıya anlatır. Balıkçının Can ve Ayşegül ikilisini bir araya getirip konuşmalarını sağlamak için muhteşem bir fikri vardır!

Mediha, Tahsin’in kendisini aldattığından şüphelenir. İsmail ile kafa kafaya veren Mediha iz sürmeye başlar. Yanlış sürülen izin sonu büyük bir rezillikle biter! Can ve Ayşegül arasındaki buzlar erimeye başlar; ancak dile gelecek gerçekler Ayşegül’ün hayatında yepyeni bir sayfa açmaya yetecektir! Ayşegül, Can’ın elleri arasından kayıp gidecek midir?