Gündem İlişki Durumu Karışık 16. bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

İlişki Durumu Karışık 16. bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

28.10.2015 - 15:18 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 16. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül ve Can yeniden bir araya gelecek mi? İşte yeni bölümden detaylar..

İlişki Durumu Karışık 16. bölüm fragmanında güldüren sahne-izle

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 16. BÖLÜM FRAGMANI
SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
İlişki Durumu: Karışık'ın 15. son bölümünde; Elif’in Ayşegül ve Can’ın evliliği için anlattıklarının gerçek olduğunu anlayan aile, bu sahte evliliğin boşanmayla sonlanmasını ister; ancak Can ailesine rağmen Ayşegül için savaşmaya karar vermiştir. Ayşegül, hayatının bir sayfasını kalbinden tamamen koparıp atmaya kararlıdır! Can’ı geçmişinde bıraktığına kendini inandıran Ayşegül gerçeğin hiç de öyle olmadığını görür!
Yaşananlardan sonra tansiyonu oynayan İsmail’e hemşirelik etmek Mediha’ya düşer. İsmail’i Mediha’nın elinde zorlu günler beklerken geçmişin tozlu sayfalarında kalan gerçekler gün yüzüne çıkmaya başlar. Mediha istenilmeyen gelin midir? Can, kendini affettirebilmek için Ayşegül’ün peşine düşer.
Ayşegül’ü adım başı takip eden Can, Ayşegül’e bir teklifte bulunur! Bu teklifi kabul eden Ayşegül boşanma fikrinden uzaklaşabilecek midir? Ayşegül’ün kalbi ve mantığı arasında sıkışıp vereceği karar ne olacaktır?