Gündem İlişki Durumu Karışık 19. son bölümünde şok gerçek - İzle

İlişki Durumu Karışık 19. son bölümünde şok gerçek - İzle

21.11.2015 - 13:36 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 19. son bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. Heyecanın dorukta olduğu İlişki Durumu Karışık son bölümünde, Ayşegül düğün şokunu atlamaktan için Can'dan uzaklaşmaya karar verdi. Yaşanan olaylarla gündeme bomba gibi düşen İlişki Durumu Karışık 19. son bölüm tüm detayları haberimizde...

İlişki Durumu Karışık 19. son bölümünde şok gerçek - İzle

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.
Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

“İlişki Durumu: Karışık”ın 19. bölümünde; Ayşegül düğün günü terk edilmenin acısını yaşamaktadır. Kötü günleri gerisinde bırakmak isteyen Ayşegül, Can’dan uzaklaşmak adına eğlenceli bir maceraya yelken açar. Bu macerada ona Efe, Ece ve İsmail Dede de eşlik eder. Mediha'nın bebek yalanını sürdürme çabası, Elif'in hayatında deprem etkisi yaratır. Çevirdikleri oyunla birlikte bir de Mediha'nın ilginç istekleriyle başa çıkması gerekir. Elif’in Mediha’yla verilmesi gereken zorlu bir sınavı vardır! Düğün günü olanları öğrenen Murat, Ece'nin telefonuyla Ayşegül'e destek olmak için harekete geçer. Can’ın kalbi Ayşegül diye atarken mantığı Elif’in yanında olması gerektiğini söyler. Ayşegül’e kendini anlatmak isteyen Can farkında olmadan başlarını derde sokar!
“İlişki Durumu: Karışık”, aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği yeni bölümüyle bu akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 19. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 18. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can’ın Ayşegül’ün kahramanı olma fikri işlemiş, Can en sonunda Ayşegül’ün gözüne girerek kendini affettirmiştir. İkili arasındaki buzlar hızla erirken Can’dan gelecek olan sürpriz teklife Ayşegül artık kayıtsız kalamaz! Can, hastaneden çıktıktan sonra ona bakmak Ayşegül’e düşer.

Can emeline ulaşmıştır. Ancak Efe ile küs olan Ece, Can ve Ayşegül’le yaşamaktadır. Ayşegül’le ilişkisini ileri bir boyuta taşımak isteyen Can, kendisini büyük bir yanlış anlaşılmanın içinde bulur! Ayşegül’ü tam anlamıyla kaybettiğini anlayan Murat, bütün yatırımlarını durdurup İtalya’ya dönmeyi seçer.

Elif ise Can’ı kaybetmeyi kendine yediremez. Mediha’nın aklına gelen bir fikri hayata geçirip geçirmeme çelişkisi yaşar!

Yazarlar