Gündem İlişki Durumu Karışık dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

İlişki Durumu Karışık dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

28.12.2015 - 12:00 | Son Güncellenme:

İlişki Durumu Karışık 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamı ekrana gelen dizinin son bölümünde Murat ve Ayşegül arasında yaşananlar Can'a büyük şok yaşatıyor. İşte İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar..

İlişki Durumu Karışık dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor... İlişki Durumu Karışık 25. bölüm fragmanı yayınlandı.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 25. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 24. bölümünde; Can ve Elif'in ani evlilik haberi Ayşegül'ün hayatına yıldırım gibi düşer. Bu durum Elif'in yüzünü güldürse de, Can derin bir çıkmaza sürüklenir. Nikahı duyan Mediha yıkılan düğün planlarının enkazı altında kalır. Onu küllerinden doğuran şey ise girişeceği yeni planlar olur. Mediha kendisini ispatlamak için ilginç bir platforma adım atar. Can ve Elif'e ise kurnazca hazırlanmış bir düğün hediyesi sunar.

Haberin Devamı

Murat Ayşegül'ün yaralarını sararken Ayşegül hem iş hem de aşk hayatında kalıcı kararların eşiğine gelir. Murat'ın Ayşegül'e sürpriz teklifi ise bütün dengeleri değiştirecektir!

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK KADROSUNA YENİ İSİM

Show TV'nin Cumartesi günleri yayınlanan ve izleyicilerin beğenerek takip ettiği dizisi İlişki Durumu Karışık’a dahil olan başarılı oyuncu Aybike Esin Tumluer, seyirciyi çok güldürecek. Genç oyuncu daha önce ise, Sesli Güldüm isimli komedi programı, Her Şey Yolunda Merkez ve Perran Kutman ile Ah Neriman dizileri ile ekranlarda yer almıştı.

İlişki Durumu Karışık dizisinin 25. bölüm fragmanı yayınlandı - izle