Gündem İlişki Durumu Karışık 25. bölüm ile ekrana kilitledi - izle

İlişki Durumu Karışık 25. bölüm ile ekrana kilitledi - izle

02.01.2016 - 11:36 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık'ta heyecanlı dakikalar yaşandı. Cumartesi akşamı 25. bölüm ile ekrana gelen İlişki Durumu Karışık'ta Ayşegül ve Can romantik dakikalar yaşıyor. Peki Murat ile evlilik yoluna giren Ayşegül ne yaptı? İlişki Durumu Karışık 25. bölümde yaşananlar haberimizde.

İlişki Durumu Karışık 25. bölüm ile ekrana kilitledi - izle

Show TV’nin ekrana damgasını vuran projelerinden “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Seren Şirince, Berk Oktay, Pamir Pekin ve Eda Ece’nin yer aldığı dizinin yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstleniyor.

Yönetmen koltuğunda Bülent İşbilen'in oturduğu dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor... İlişki Durumu Karışık 25. bölüm ile ekrana geldi.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 25. bölümünde; Murat'ın evlilik teklifi Ayşegül'ün hayatını yeni bir sayfa açmak üzere hareketlendirirken; Can, Ayşegül’ün ne cevap vereceğini merak eder. Sosyal hizmetlerin İso bebek için verdiği karar Can ve Ayşegül’ü derinden sarsar! İkili İso bebek için ikinci bir sınava tabi olacaktır. Ele geçen bu son şansı en iyi şekilde değerlendirmeye karar verirler. İsmail’in hayatında filizlenen aşk tomurcukları en çok Mediha’yı telaşlandırır. Kadının dolandırıcı çıkıp, İsmail’e zarar vereceğinden endişe duyan Mediha kadını sözlü sınava tabi tutar. Perihan’ın yardım balosu düzenlemesiyle gecenin yıldızı olmak için çabalayan Mediha’ya sürpriz bir partner eşlik ederken; aynı gecede Elif Can ile, Murat ise Ayşegül’le tango yapacaktır. Ancak ufak bir gecikme Can’ın gerçek duygularının dile dökülmesine sebep olur!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK KADROSUNA YENİ İSİM

Show TV'nin Cumartesi günleri yayınlanan ve izleyicilerin beğenerek takip ettiği dizisi İlişki Durumu Karışık’a dahil olan başarılı oyuncu Aybike Esin Tumluer, seyirciyi çok güldürecek. Genç oyuncu daha önce ise, Sesli Güldüm isimli komedi programı, Her Şey Yolunda Merkez ve Perran Kutman ile Ah Neriman dizileri ile ekranlarda yer almıştı.

İlişki Durumu Karışık 25. bölüm ile ekrana kilitledi - izle

Yazarlar