Gündem İlişki Durumu Karışık 30. yeni bölüm fragmanında şok haber - izle

İlişki Durumu Karışık 30. yeni bölüm fragmanında şok haber - izle

10.02.2016 - 15:31 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin eğlenceli dizisi İlişki Durumu Karışık 30. bölüm fragmanı ile şimdiden meraklandırdı. Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Ayşegül, Elif'in oyunlarını öğreniyor. Peki Elif bu işten nasıl sıyrılacak? İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanı ve dahası haberimizde..

İlişki Durumu Karışık 30. yeni bölüm fragmanında şok haber - izle

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat) ve Eda Ece (Elif) rol alıyor.

Haberin Devamı

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor. 30. yeni bölüm fragmanı da yayınlanan İlişki Durumu Karışık'ta eğlenceli dakikalar yaşanacak. İşte merak edilen fragman..

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 30. BÖLÜM FRAGMANI

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İlişki Durumu: Karışık”ın 29. bölümünde; Elif ve Mediha’nın söylediği hamilelik yalanı ayaklarına dolanmak üzeredir. Gerçeğin ortaya çıkmasından endişe eden ikili, Gülendam’ın iplerini eline almaya çalışır. Can, Ayşegül’ün Murat’a gidişiyle yıkılır. Elleri arasından kayıp giden Ayşegül’e yakın olabilmek artık onun için bir hayaldir.

Mediha’nın Naci için söylediği “sevgilim” yalanı işlerin bir anda karışmasına sebep olur! Can’ın bu durumu öğrenmesi Naci ve Mediha ilişkisine bambaşka bir boyut katacaktır! Bir karar vermesi gereken Gülendam bütün gemileri yakıp gerçekleri gün yüzüne kavuşturacak mıdır?