Gündem İlişki Durumu Karışık 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

İlişki Durumu Karışık 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - İzle

14.03.2016 - 16:11 | Son Güncellenme:

Show Tv'de ekrana gelen İlişki Durumu Karışık dizisi için heyecan dorukta. Yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan İlişki Durumu Karışık 35. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Dizinin son bölümünde Ayşegül, Can'ın boşanması için gün sayıyordu. İşte İlişki Durumu Karışık ile ilgili son gelişmeler...

İlişki Durumu Karışık 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı - İzle

Cumartesi akşamları Show TV'de ekrana gelen romantik komedi dizisi İlişki Durumu Karışık 34. yeni bölümde yine izleyiciyi ekrana kilitledi. Heyecanın doruk yaptığı dizinin son bölümünde neler yaşandı? İlişki Durumu Karışık 35. bölüm fragmanı yayınlandığında habermizdeki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Can'ın Ayşegül'e kendisini affettirmeye çalışacağı İlişki Durumu Karışık dizisinin yeni bölümünde Ayşegül Can'ın boşanması için gün saymaktadır. Öte yandan Elif ise terk edilmişliğin verdiği duygu ile intikam planları yapmaktadır. Bir kadın programına canlı yayın konuğu olan Elif mağdur kadını oynar ve halkı yanına çeker. Hayat Ayşegül için daha da zorlaşmaktadır. Can'a boşanmadan görüşmemelerini söyler. Elif ise boşanmak için Can'ı korkutacak tek bir şart öne sürer.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu : Karışık”ta neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor. İlişki Durumu Karışık Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv ekranlarında!

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK KONUSU

Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı dizi Haziran ayında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak.

Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi olan “İlişki Durumu: Karışık”ta, neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmayacak.

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK OYUNCULARI

Berk OKTAY(Can): 1982 Ankara Doğumlu olan yakışıklı oyuncu 33 yaşındadır. Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan rolüne izlemiştik. Son olarak ise Aşktan Kaçılmaz dizisinde rol almıştır.

Pamir PEKİN(Murat): 1978 İstanbul doğumlu olan yakışıklı oyuncu 38 yaşındadır. Ekonomi bölümü mezunu olan dizi ve film oyuncusu Pamir Pekin kısa zamanda genç kızların sevgilisi olmayı başarmıştır. Son Olarak yakın zamanda final yapan Gönül İşleri dizisinde Kemal komiser rolünü canlandırmıştı.

Eda Ece:(Elif) Pis Yedili dizisi ile Türkiye onu tanıdı. Beni Böyle Sev dizisinde ise Zeyno karakterini canlandırmıştır.

Ede Ece 1990 İstanbul doğumludur. Daha genç yaşında rağmen 2 çok önemli dizide rol almayı başarmıştır. Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümü mezunudur.

Seren ŞİRİNCE(Ayşe Gül): Aşk Emek İster dizisinde rol almıştır. En önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.

Haberin Devamı

Özlem ÖÇALMAZ(Ece): Üç Arkadaş dizisinde canlandırdığı Ceyda Rolü ile tanıdığımız güzel oyuncu bu dizinin ömrünün kısa sürmesi ile Nizama Adanmış Ruhlar Ekip 1 dizisinde yardımcı rollerde rol almıştır.

Özlem Öçalmaz en önemli dizi deneyimini ise yaz sezonunda başlayacak İlişki Durumu: Karışık dizisinde yaşayacaktır.