Gündem İlişki Durumu Karışık son bölümde işler karışık! - İzle

İlişki Durumu Karışık son bölümde işler karışık! - İzle

25.07.2015 - 15:13 | Son Güncellenme:

İlişki Durumu Karışık'ta dedenin büyük operasyonu başladı! İlişki Durumu Karışık 4. son bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen İlişki Durumu Karışık dizisinin 4. son bölüm detaylar haberimizde bulabilirsiniz...

İlişki Durumu Karışık son bölümde işler karışık - İzle

Show TV’nin yaz ekranına damgasını vuracak projelerden birisi olan “İlişki Durumu: Karışık”; Aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ve yanlış anlamaların el ele gideceği bir aşk oyunu hikayesi. Dizide neşe, duygusallık ve heyecan da hiç eksik olmuyor. Dizinin son bölümünde, Dede Ayşegül ve Can'ın evliliğinden şüphelendi ve İlişki Durumu Karışık 4. son bölümde çiftin yanlarına taşınmasını istiyor! Can ve Ayşegül ne yaptı?

Haberin Devamı


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 4. BÖLÜM FRAGMANI

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.

Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 4. BÖLÜM ÖZETİ

Ayşegül ve Can evliliklerini daha inandırıcı hale getirmek için birbirlerini daha iyi tanımaya karar verirler ve ‘çocukluklarına inerler’. Ayşegül, Tekin Ailesi’ne akşam yemeğine gider ve gelin olarak ilk ciddi sınavını verir. Elif yurtdışına gitme planlarından Murat’a bahseder ve beklemediği bir tepki alır. Murat’la işler istediği gibi gitmeyince Elif’i teselli etmek yine Can’a kalacaktır. Bu sırada, kendi işlerini kurmaya karar veren Ece ve Efe’nin Can’a sürpriz bir teklifleri vardır. Bütün bunlar yaşanırken, Can ve Ayşegül arasındaki evcilik oyununda gerçekle rol yavaş yavaş birbirine karışmaktadır.

İLİŞKİ DURUMU SON BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Balayından dönen Ayşegül ve Can dışarıda karı-koca, evde çalışan-patron rolüne geri dönerler. Basına ve Can’ın ailesine karşı bu evcilik oyununu sürdürürken kendi aralarında her fırsatta didişmekten geri kalmazlar. Can’ın annesi Mediha gelinine bir türlü ısınamaz ve Ayşegül’ün açıklarını aramaya devam eder. Ayşegül ise romanını bastırmanın derdindedir ve sonunda bir yayıneviyle görüşmeye gider. Bu sırada Murat’ın da Ayşegül’e sürpriz bir teklifi vardır. Tüm bunlar yaşanırken Can da Elif’le arasını düzeltip buzları eritmeye çalışmaktadır.