Gündem İlişki Durumu Karışık 40. final bölümünde neler oldu? - İzle

İlişki Durumu Karışık 40. final bölümünde neler oldu? - İzle

27.04.2016 - 17:37 | Son Güncellenme:

Show TV’de ekrana gelen İlişki Durumu Karışık dizisi final bölümü ile izleyicinin karşısına çıktı. İlişki Durumu: Karışık”da; Berk Oktay, Seren Şirince, Eda Ece, Pamir Pekin, Nurseli İdiz, Gülden Avşaroğlu, Aybike Esin Tumluer ve Sezai Altekin gibi isimler rol alıyordu. Peki İlişki Durumu Karışık 40. final bölümünde neler oldu? İşte o detaylar...

İlişki Durumu Karışık 40. final bölümünde neler oldu - İzle

Geçtiğimiz yaz ayında ekran macerasına başlayan, birçok dizinin arasından sıyrılıp yüksek reytingleriyle kış sezonunda da yayınlanmaya devam eden İlişki Durumu Karışık dizisinin reyting oranlarının son haftalarda düşmesiyle Show TV yönetimi tarafından günü değiştirilmişti. Dizinin yayın günü, 20 Nisan’dan itibaren cumartesi akşamından çarşamba akşamına taşınmıştı. Kanal yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden “İlişki Durumu Karışık” dizisini yayından kaldırma kararı aldı. Dizi final bölümü ile ekrana geldi.

Haberin Devamı

İlişki Durumu: Karışık, 2004 Kore yapımı Full House dizisinden uyarlanan başrollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı Show TV'nin 2015 yapımı aşk, gençlik ve romantik komedi dizisidir. Yönetmenliğini Barış Yöş’ün yaptığı dizinin senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme aldığı İlişki Durumu Karışık final bölümün detayları haberimizde...

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPTI?

Yaz dizisi olarak başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi ekranlara veda etti. Baş rollerini Seren Şirince, Berk Oktay, Eda Ece, Pamir Pekin ve Nurseli İdiz'in paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Dizinin yayın günü, 20 Nisan tarihinden itibaren cumartesi gününden çarşamba akşamına alındı.Show TV yönetimi, dizinin çarşamba akşamı alacağı reyting sonucunu beklemeden "İlişki Durumu Karışık" dizisini yayından kaldırma kararı aldı.

Haberin Devamı

ÜZÜCÜ HABERİ BERK OKTAY DUYURDU

Dizinin takipçilerine bu üzücü haberi Berk Oktay duyurdu. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, dizinin gelecek hafta yayınlanacak 40. bölümüyle final yapacağı haberini verirken, set ekibine oyuncu arkadaşlarına teşekkür etti.

Oyuncular: Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe), Özlem Öçalmaz (Ece)

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ayşegül tam her şeye baştan başlarken gelen bu haberle kara kara ne yapacağını düşünmeye başladı. Ayşegül’ün ‘seni artık sevmiyorum’ sözüyle yıkılan Can sonunda kendini çekti ve uzaklaştı. Gönül alma sırası Ayşegül’e geçti. Elif Can’la ilgili son çabasının da başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından kendisiyle ilgili çok önemli bir karar aldı ve bunu bir tek Murat’la paylaştı. Mediha ise Naci’den ummadığı bir darbe yiyerek kendini İsmail ve Nebahat’ın yanında buldu.

Elif'in son hamleleriyle iyice bunalan ve artık mutluluğu yakalayamayacağına inanan Ayşegül, sonunda vazgeçti ve herkesi, her şeyi bırakarak başka bir yere taşındı. Can'dan hayatını ayırma kararı alan Ayşegül bir köftecide iş bularak çalışmaya başladı. Ayşegül'e yakın olmak için her yolu deneyen Can mahalleliden gerçek kimliğini saklayarak Ayşegül'le kapı komuşusu oldu. Ayşegül çalıştığı köftecide işlerin kötü gittiğini duyunca Hakkı Amca'ya yardım etmek istedi fakat işler hiç de umduğu gibi olmadı.

Haberin Devamı

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 40. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI - İZLE

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 40. FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI 2 - İZE