Cinsellik İlk görüşte aşk mümkün müdür?

İlk görüşte aşk mümkün müdür?

21.02.2011 - 18:08 | Son Güncellenme:

İnanıp inanmamak size kalmış ancak araştırmacılara göre gerçekten de ilk görüşte aşk mümkün!

İlk görüşte aşk mümkün müdür

İlk görüşte aşk mümkün müdür
Görür görmez karnınızda ilginç hareketlenmeler oluyor, gözlerinizi ondan alamıyorsunuz ve bir an önce sizinle olsun istiyorsunuz. Evet, yanılmıyorsunuz. Âşık olmuş olabilirsiniz. Ayrıca bu araştırmacıların da doğruladığı bir durum.

Âşık olduğunuz anda sadece psikolojik değil fizyolojik de birçok değişiklik kaydedilmiştir. Kan akış hızınız artar ve dolayısıyla kalbiniz çok daha hızlı atmaya başlar. Avuç içlerindeki ter bezleri harekete geçer ve elleriniz terler. Gözlerinizin içinin gülmesi bile sadece bir deyim değildir. Gerçekten de aşık olduğunuzda vücudunuzda belli bazı değişiklikler oluyor.

Kim daha çok âşık oluyor?

Uzmanlar erkeklerin kadınlara oranla ilk görüşte aşka daha çok inandığını ve kadınlardan daha fazla aşka düştüğünü belirtiyor.
Karşı cinsin aklını başından alacak özellikle parfümler hangileri merak ediyorsanız tıklayın!


Erkekler gördükleri kadınlardan o an etkileniyor ve onu elde etmek için türlü yollar seçiyor.

Kadınlar ise bu konuda biraz daha garantici. Kadınlar görünüşe önem verse de asıl olanın huy ve karakter olduğunu savunuyor. Bu nedenle de temkinli davranmayı tercih ediyor. Yapılan bir ankete göre kadınlar ilişkiye başlamadan önceki flirt döneminin çoğunlukla ilişkinin kendisinden çok daha heyecanlı olduğunu savunuyor. Bunun nedeni olarak ise erkeklerin çok daha özenli davranması gösteriliyor.

Erkekler de kadınların peşinden koşmaktan hoşlanmıyor değil. Ancak fazla naz aşık usandırır diye bir söz de doğruluğunu koruyor. Erkekler yerli yersiz uğraşmaktan hoşlanmıyor. Kadınların bu konuda biraz dikkatli olmasında fayda var. Eğer erkeğin aklını başından almak istiyorsanız yere sağlam basan, sevdiğini belli eden ancak dozunda naz yapan biri olmanız gerekiyor. Yoksa erkekler korkuyor ve sizi kendisinden uzaklaştırıyor.

Yazarlar