Gündem İlker Ayrık'ın yeni kanalı belli oldu!

İlker Ayrık'ın yeni kanalı belli oldu!

09.05.2016 - 12:18 | Son Güncellenme:

Ekranların başarılı ve sempatik sunucularından biri olan İlker Ayrık’ın yeni kanalı belli oldu!‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ programıyla dikkatleri üzerine çeken İlker Ayrık artık Star Tv ekranlarında olacak. İşte konuyla ilgili detaylı bilgiler...

İlker Ayrıkın yeni kanalı belli oldu

Kanal D’de yayınlanan ‘Ben Bilmem Eşim Bilir’ programıyla dikkatleri üzerine çeken İlker Ayrık, son olarak ‘İlker Ayrık ile Bir Sıfır’ programıyla karşımıza çıkmıştı. İlker Ayrık’ın Kanal D’den ayrıldığını geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Yeni kanalı merak edilen İlker Ayrık, Star Tv ile anlaşmayı sağladı. İlker Ayrık yaz aylarında Star’da yeni bir program sunacak.

Haberin Devamı

İLKER AYRIK KİMDİR?

İlker Ayrık (d. 16 Ekim 1979, Balıkesir), Türk oyuncu, sunucu ve yönetmen.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünden mezun oldu. 2005-2006 sezonunda, Aykut Taşkın ile birlikte Pervasız Tiyatro'yu kurdu. 2008 yılında Doa'nın Yallah klibinde oynamıştır. 2008-2009 sezonunda Cimri oyunu ile Kent Oyuncuları'na katıldı. Tiyatro aktörlüğünün yanı sıra, 2002'den beri birçok sinema, dizi ve reklam çalışması yaptı. Kıvanç Tatlıtuğ ile birkaç defa Akbank reklamında oynamıştır. Çakallarla Dans filminde muhasebeci Servet olarak bilinir. Şu anda Seksenler dizisinde Çağatay karakterini canlandırmaktadır.