Cadde İlyas Yalçıntaş'tan akustik konser

İlyas Yalçıntaş'tan akustik konser

07.11.2017 - 16:10 | Son Güncellenme:

'İncir' ve 'İçimdeki Duman' şarkılarıyla dikkati çeken İlyas Yalçıntaş, Ankara Cepa AVM'de akustik konser verdi.

İlyas Yalçıntaştan akustik konser

Banu Noyan organizasyonuyla Ankara Cepa AVM'de gerçekleşen etkinlikte kendi şarkılarının yanı sıra 'Arnavut Kaldırımı' ve 'Onursuz Olmasın Aşk' gibi pop müziğin klasikleşmiş şarkılarını da seslendiren İlyas Yalçıntaş, yoğun istek üzerine ilk kez türkü söyledi.

Haberin Devamı

Türkülerle hayranlarını çoşturan genç popçu, "Ankara türkülerine başlarsak bitiremeyiz" sözleriyle herkesi güldürdü. Özellikle genç kızların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte bir hayranı, İlyas Yalçıntaş'ın mendilini ve su içtiği şişeyi alabilmek için saatlerce bekledi. Sonunda amacına ulaşan genç kız, mendil ve şişeyle zafer pozu vererek arkadaşına sarıldı.

İlyas Yalçıntaş, önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak Yıldız Tilbe'nin tribute albümünde 'Arzular Arsız' isimli şarkıyı seslendirdiğini açıkladı. Demet Akalın, Sıla, Hande Yener, Aleyna Tilki gibi isimlerin yer aldığı proje albümde bir şarkı seslendirmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yalçıntaş, "Yıldız Tilbe müzik dünyasına damga vurmuş bir isim. Benim için böyle bir albümde yer almak büyük mutluluk" dedi.

Haberin Devamı

Ankara konserlerinin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu dile getiren İlyas Yalçıntaş, "Askerliğimi Ankara'da yaptım. Buraya her geldiğimde askerlik anılarım aklıma geliyor" sözleriyle alkış aldı.