Gündem İnadına Aşk 32. final bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

İnadına Aşk 32. final bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

02.02.2016 - 12:50 | Son Güncellenme:

İnadına Aşk dizisi bu haftaki merakla beklenen final bölümde heyecan doruktaydı. Reytinglerdeki düşüş nedeniyle yayından kaldırılma kararı alınan İnadına Aşk dizisi 32. final bölümünde neler yaşandı? İşte İnadına Aşk 32. son bölüm ve detayları...

İnadına Aşk 32. final bölümünde heyecan doruktaydı - İzle

Geçtiğimiz yıl reyting rekortmeni diziler arasında olan ancak bu yıl bir türlü aynı reytingleri yakalayamayan İnadına Aşk dizisi için yayından kaldırılma kararı verildi. Dizinin bu hafta ekrana gelen son bölümde heyecan doruktaydı. İşte İnadına Aşk 32. son bölümü ve detaylar..

Haberin Devamı

İNADINA AŞK FİNAL BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Fox Tv'de büyük ümitlerle yayınlanmaya başlanan İnadına aşk dizi Çarşamba gününe geçtikten sonra reytingleri düşüşe geçti. Dizinin yapımcısı ve yönetmeni olan Osman Sınav, İnadına Aşk'ın konusunun evlendikten sonra tadı olmadığını ve konunun zirvede bırakılması gerektiğine inandığını söyledi. Bu nedenle Osman Sınav, dizinin bitirilmesi gerektiğini ve final yapılarak yayından kaldırılacağını açıklamıştı.

GERİDE BIRAKTIĞIMIZ YAZ YAYINA GİRMİŞTİ

Başrollerini Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Eren Vurdem, Nilay Duru, Cem Belevi, Aras Aydın, Elvin Levinler, Taner Rumeli, Yeşim Dalgıçer, Bilge Şen ve Selim Gürata gibi isimlerin paylaştığı yapım ekranlara veda etme kararı aldı.

Yaz aylarında yayın hayatına başlayan dizinin günü kısa bir süre önce değişmiş, ancak reytingler daha da kötüye gitmeye başlamıştı. İnadına Aşk dizisinin 2 hafta sonra yayından kaldırılacağı söyleniyor. Diziye son katılan 2 oyuncunun hikayesi de önümüzdeki bölümlerde bitirilecek ve dizi final bölümüyle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

İnadına Aşk Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM FRAGMANI

İNADINA AŞK 32. BÖLÜM ÖZETİ

Abisinin inadı yüzünden çok kızan Defne, Toprak'a isyan eder ve özgür olduğunu, istediği adamla evlenebileceğini söyler. Toprak da bunun üzerine, Defne'ye özgür seçimini yapmasını söyler. Ya sevdiği adam, ya ailesi. Defne tam sevdiği adamı seçecekken, Yalın engeller. Sevdiği kadının seçim yapmasına izin vermeyecektir, onun için ailesini de kazanacaktır. Yalın Toprak'a Defne'den vazgeçmediğini göstermek için akla hayale gelmeyecek yollara başvururken, Toprak da damat adayını sınamaya başlar. Ama bu ilginç sınav, Leyla ile arasında beklenmedik sonuçlara yol açacaktır. Deniz ve Damla ise olmayan bebeklerinin Aras ailesinde oluşturduğu coşkuyla uğraşırlarken bir de başlarına Damla'nın annesi çıkar. İşte şimdi işler çok fena karışacaktır. Bu arada Barutçu Apartmanı'nda tadilat biter ve Yeşim'le Çınar yeni evlerine çıkarlar. Nihayet yalnız kalabilmişlerdir ve romantik planları vardır. Acaba bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecekler midir? Polat ise Nehir'i bir türlü aklından çıkaramaz ve entrikacı yengesi Yeşim'in desteğiyle harekete geçmeye karar verir. Tabii Polat'ın harekete geçmesi demek ortalığın karışması demektir.

Bölüm Tarihi: 03/02/2016