Gündem İnadına Aşk dizisi yeni bölümde tatsız sürpriz-izle

İnadına Aşk dizisi yeni bölümde tatsız sürpriz-izle

11.08.2015 - 09:56 | Son Güncellenme:

İnadına Aşk dizisi yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin yaz ekranlarına eğlence getiren dizisi İnadına Aşk'ın 7. bölümünde neler olacak? İşte İnadına Aşk yeni bölümden fragman ve detaylar..

İnadına Aşk dizisi yeni bölümde tatsız sürpriz-izle

İnadına Aşk dizisi 7. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi İnadına Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak? İşte İnadına Aşk yeni bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

İnadına Aşk 6. bölümde neler olmuştu:

Defne’nin yaptığı numara başına çok işler açar. Kendi başına açtığı iş yetmemiş gibi, Yalın’ın da sakat kalmasına sebep olunca, kaçacak yeri kalmayan Defne cezasına razı gelir. Bu ceza Defne’yi hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya getirecektir. Yeşim ve Çınar’ın ise aralarında ki aşkı çok büyük bir sınav beklemektedir. Toprak engeliyle karşılaşan iki aşık ciddi anlamda yol ayrımına gelirler. Diğer tarafta ise Ezgi’nin peşinde dolaşan Deniz, sonunda Ezgi’yi pes ettirip kahvaltı sözü alır. Ancak Deniz’i gittiği yerde , Ezgi tarafından hazırlanan farklı bir sürpriz beklemektedir.

İNADINA AŞK 6. BÖLÜM TIKLA İZLE