Ayakkabı İnci Deri'den gelin ve damatlara özel tasarımlar

İnci Deri'den gelin ve damatlara özel tasarımlar

27.12.2016 - 14:33 | Son Güncellenme:

İnci Deri Celebration Grubu’nun ihtişam yaratan tasarımları düğün gecesinde ve tüm kutlamalarda hayalinizdeki şıklığı tamamlıyor.

İnci Deriden gelin ve damatlara özel tasarımlar

İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu’nun yaratıcılığını ortaya koyduğu‘İnci Deri 2016-2017 Sonbahar - Kış Koleksiyonu, Celebration Grubu’ylaihtişamı en üst seviyelere çıkarıyor.

Haberin Devamı

İnci Deri;kokteyllerden kutlamalara, özel davetlerden düğünlere kadar tüm özel anlara sadelik ve şıklığın arasındaki tasarımlarıyla eşlik ediyor. Hayatınızın en özel gecesinde adımlarınızla fark yaratmanızı sağlayan modeller;gelin ve damatlar için Love Etc. & Noir tasarımları altında Celebration Grubu’nda buluşuyor.

Celebration tasarımlarıyla hayalinizdeki düğüne adım adım…

CelebrationGrubu’ndaki Love Etc.tasarımları; zevkli ve moda algısı yüksek gelinlerin hayallerine ilham veriyor. Rahatlığıyla fark yaratan tasarımlar, hayatınızın en unutulmaz gecesine göz alıcı bir zarafet katıyor.

Beyaz, bej renkleri sade ve romantik dokunuşlardaki kombinlere eşlik ederken; rose, gümüş ve gold tonları benzersiz parçalarıışıltılı ihtişamla bir adım öteye taşıyor.

Haberin Devamı


Rafine zevkleri stiline taşıyan damatlar Celebration’dan ilham alıyor!

İddialı ve şık parçalardan oluşan Celebration Grubu’ndakiNoir koleksiyonu, damatların stilini ortaya koymaları için hazırlanmış özgün modellerden oluşuyor.

Klas erkeklere hitap eden bu grupta, tabanlarda farklılıklar ve derilerdeki özel baskılar dikkat çekiyor.

Damatların vazgeçilmez renklerinden lacivert ve siyah tonları gruptaki varlığını hissettirirken, rugan ayakkabılar smokinleri ihtişamla tamamlamaya devam ediyor.

Yazarlar