Bursa İNEGÖL PROTOKOLÜ KORE GAZİSİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

İNEGÖL PROTOKOLÜ KORE GAZİSİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

21.09.2016 - 18:32 | Son Güncellenme:

.

İNEGÖL PROTOKOLÜ KORE GAZİSİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, protokol mensupları, Kore gazisini hastanede ziyaret etti.
Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın da aralarında bulunduğu protokol mensupları, 87 yaşındaki Kore gazisi Durmuş Akkuş’u Devlet Hastanesi’nde ziyaret etti. Bayramın 3. günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kore gazisi, kendisini hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten protokol mensuplarını görünce göz yaşlarına hakim olamadı.
Kaymakam Ali Akça, Kore Gazisi Durmuş Akkuş’un 1929 Maden köyü doğumlu olduğunu hatırlatarak, “Hastaneye yattığında torunu 156’yı arayarak durumu bildirdi. Kendisini ziyaret edip hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek, hem de hayır dualarını almak istedik. İçinde bulunduğumuz hafta da biliyorsunuz Gaziler Haftası. Durmuş amcamız 2 yıl öncesine kadar o törenlerde bizlere eşlik ediyordu. Bu yıl kendisi gelemediği için biz ona gelmek istedik. Kendisine Allah’tan acil şifa diliyoruz” diye konuştu.
Kaymakam ve beraberindekiler, daha sonra, Hakkari’de teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Yavuz Mete’nin ailesini Mesudiye Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret etti.