Teknoloji Inferno’dan Heyecan Verici Fragman!

Inferno’dan Heyecan Verici Fragman!

11.05.2016 - 15:38 | Son Güncellenme:

Başarılı yazarlardan biri olan Dan Brown’un son eseri Inferno, nihayet beyaz perdede kendisini göstermeye hazırlanıyor…

Inferno’dan Heyecan Verici Fragman

Bu zamana kadar birbirinden başarılı kitaplara imza atmış olan Dan Brown, bildiğiniz üzere en son karşımıza Inferno adındaki yapıtı ile çıktı. Bir bölümü İstanbul’da geçen roman, en az dünyada olduğu kadar ülkemizde de beğeni toplamıştı. Nitekim satış rakamı ile de ne denli kazançlı bir yazar olduğunu kanıtlayan Brown’un son eseri, tıpkı daha öncekiler gibi sinema evrenine aktarılmış olacak.

Haberin Devamı
Tom Hanks yine baş rolde

Daha önce The Da Vinci Code filminde rol alan Tom Hanks, kitapta yer alan ana karaktere hayat vermişti. Nitekim bunun ardından gelen Angels & Demons filminde de yer alan başarılı oyuncu, projelerde ona eşlik eden Ron Howard ile beraber tekrardan sinema severlerin karşınıza çıkmış olacak.

İlk fragman geldi

Kitabın hayranları tarafından heyecanla beklenen film projesi, nihayet ilk olarak fragmanı ile karşımıza çıkmış bulunuyor. Yapımcılığını Sony Pictures Entertainment’in üstlendiği ve 28 Ekim 2016 tarihinde vizyona girecek olan filmin ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Yeni gelişmeler için gözünüz bizde olsun.


Yazarlar