Ekonomi ING Bank Türkiye’den Amsterdam’a atama

ING Bank Türkiye’den Amsterdam’a atama

09.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

ING Bank Operasyon ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Görkem Köseoğlu, “ING Grubu Yapay Zeka ve Robot Teknolojileri Global Başkanlığı”na atandı.

ING Bank Türkiye’den  Amsterdam’a atama

Atama hakkında bankadan yapılan yazılı açıklamada, Köseoğlu’nun 2012 yılında katıldığı ING Bank Türkiye’de bankanın yeniden yapılandırılması, stratejisinin yeni nesil teknolojiler odaklı hale getirilmesi ve yenilikçi bankacılık anlayışının teknolojik ve operasyonel altyapı olarak desteklenmesi konularında liderlik üstlendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Köseoğlu, yönetiminde ING Bank Kahramanmaraş Operasyon ve Çağrı Merkezi kuruldu, tüm şube ve genel müdürlük iş süreçleri teknoloji tabanlı hale getirildi. Esnek çalışma modelini destekleyici teknolojik altyapının kurulması ve genel müdürlük binasının yenilenmesi çalışmalarını yönetti.

Açıklamada Görkem Köseoğlu hakkında şu ifadeler yer aldı:

“Yönetimindeki teknoloji ekibi, ING Mobil, ParaMara gibi stratejik platformların geliştirilmesinin yanısıra Hackhaton ve Inovasyon Atölyesi-OrangeLab gibi oluşumlarla ING Bank inovasyon ekosistemini genişletti. Son olarak ING Bank’ın başarıya imza attığı KGF teminatlı kredilerde başvuruların hızlı ve sorunsuz olmasını sağlayan robot teknolojisini hayata geçirdi.”