Ege İngiltere’de ikinci hayatını paylaşacak

İngiltere’de ikinci hayatını paylaşacak

05.10.2017 - 05:47 | Son Güncellenme:

İngiliz Beston’ın kalbiyle yaşama tutunan İzmirli Tayfun, ikinci yaşamını anlatıp farkındalık yaratacak

İngiltere’de ikinci hayatını paylaşacak

İZMİR’de, kalp yetmezliği çeken 28 yaşındaki Tayfun Erdem, İngiltere’den tatile geldiği Bodrum’da beyin kanaması geçiren ve ailesi tarafından organları bağışlanan 17 yaşındaki Craig Oliver Beston’ın kalbinin 11 yıl önce nakledilmesiyle yaşama tutundu. Oliver’ın resmini bir kalp içerisinde vücuduna dövme yaptıran Erdem, 10 yıl sonra acılı aileyi ülkelerinde ziyaret etti. Tayfun Erdem, ailenin isteğiyle, nakilden sonraki süreci, Oliver’ın anne ve babasıyla ilişkilerini, İngiltere’de düzenlenecek toplantılarda ve basın buluşmalarında anlatacak.

Toplantılarda anlatacak

Kalp rahatsızlığı bulunan Tayfun Craig Oliver Beston’un kalbiyle yaşama tutundu. Tayfun Erdem, Oliver’ı hiç unutamadı, ailesine ulaşmak için yıllarca uğraştı. Tayfun Erdem, Oliver’ın annesi Julie ile babası Bob Beston’u geçen yıl İngiltere’de ziyaret etti. Oliver’ın ailesi de İzmir’e gelip çocukları gibi sevdikleri, onda kendi evlatlarının kalbini buldukları Tayfun Erdem’i ziyaret etti.
Aile, organ bağışının artması için çalışmalarda aktif olarak görev aldı. Tayfun Erdem de şimdi, oğulların kalbini taşıdığı Beston ailesi için İngiltere’ye gidecek. Nakilden sonra yaşadıklarını toplantılarda buluşmalarda anlatacak.