Sevgili Pembenar okurları,

Herkes popüler olma derdinde. Son dönemlerde Instagram popüler çiftler, popüler genç kızlar ve delikanlılardan geçilmiyor. Sosyal Medya fenome?n?liği adeta bir kariyer halini aldı. Fenomen olmak dışarıdan kolay gözükse de, sıkı bir çalışma ve disiplin gerektiriyor.

2 yıldır yaşadığı hayatı takipçileri ile paylaşan, seyahat fotoğrafları ile pek çok kişinin ilham kaynağı olmuş Gizem Zor ile ikinci hamileliği, sosyal medya kariyeri ve sosyal medyanın içyüzünü konuştuğumuz keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. Öyleyse buyurun röportaja geçelim.

Haberin Devamı

Öncelikle ikinci bebeğinize hamilesiniz. 6 aylık hamile olmanıza rağmen çok fit görünüyorsunuz. Sırrınız nedir?

Aslında bir sırrım yok. Özel bir diyet ve spor programı uygulamıyorum. Canım bir şey çektiğinde de çok fazla abartmadan her şeyi yiyorum. Kızım 2 yaşında olmak üzere ve oldukça hareketli bir çocuk. Onunla tek başıma ilgilendiğim için gün içerisinde ister istemez aktif olmak zorundayım. Vakit buldukça da yürüyüş yapıyorum.

Hamilelik dönemini nasıl geçiriyorsunuz? Seyahatler hız kesmeden devam ediyor mu, yoksa daha dingin bir döneme mi girdiniz?

Hamileliğim ilk hamileliğim ile kıyasla çok daha rahat geçiyor. Kızımla birlikte daha aktif bir hamilelik geçiriyorum. Kendimi daha hafif ve dinç hissediyorum. Seyahatlerimiz devam ediyor. İstanbul’da doğmuş büyümüş ve Kapadokya gibi sakin bir yere taşınmış bir çift olarak yaptığımız seyahatler bizi motive ediyor. Seyahat bizim en büyük tutkumuz.

Takipçilerinizle yaşadığınız ilginç bir anınızı bizimle paylaşabilir misiniz?

Takipçilerim ile belki ilginç diyemem ama bizi çok mutlu eden anılarımız oluyor. Yurtdışı seyahatlerimizde bile bizi tanıyıp yanımıza gelip boynumuza sarılanlar, hediye gönderenler hatta gördüklerinde ağlayanlar bile o kadar fazla ki...

Instagram’ da en çok tanınan ve sevilen fenomenlerden birisiniz. Çizginizi koruyabilmek için her gün farklı şeyler yapmanız gerekiyor. Bir noktada tıkanmaktan korkmuyor musunuz?

Aslında çizgimi korumak için özel bir şey yapmaya çalşmıyorum. İlk paylaşımımdan beri sadece kendim olmaya ve yaşadığım hayatı olduğu gibi yansıtmaya çalışıyorum. Zaten çok eski takipçilerim de beni takip ettikleri günden beri hep aynı çizgide bir “Gizem Zor” gördüklerini söylüyorlar. Kariyer olarak cevaplayacak olursam da benim paylaşımlarımda her gün bir reklama rastlayamazsınız. Markalar ve işbirlikleri konusunda oldukça seçiciyim. Kendim kullanmadığım, deneyimlemediğim bir ürünü asla reklam yapmak uğruna takipçilerime sunmuyorum. Sadece kendim olmaya çalışıyorum. İlk günden beri de fenomen olmak gibi bir hayalim yoktu. Fotoğraf çekmekten, yaşadığım hayatı paylaşmaktan, takipçilerim ile iletişim halinde olmaktan, hatta onlardan bir şeyler öğrenmekten mutluluk duyuyorum.

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni olmak için bu yolda yürümek isteyenlere tavsiyeleriniz neler?

Fenomen olmanın bir kuralı var mı bilmiyorum, ama nedense ülkemizde fenomen olmanın kolay olduğunu düşünüyorum. Ama güvenilen bir fenomen olmak istiyorsanız verebileceğim tek tavsiye gerçekten doğal ve kendiniz olmanız. Çünkü sizin farketmediğinizi düşündüğünüz her gerçek o ekrandan bir şekilde karşıya yansıyor.

Haberin Devamı

Marka danışmanlıkları, eğitimler, öneri ve görüşlerinizi aşağıdaki adreslerden iletebilirsiniz. Mail: markadanismanituvanaeroltu@gmail.com

İnstagram 1: @tuvanaeroltu

İnstagram 2: @tuvanaeroltuilemarkalasma

Hamileliğim ilk hamileliğim ile kıyasladığımda çok daha rahat geçiyor. Kızımla birlikte daha aktif bir hamilelik geçirdiğimden dolayı da kendimi daha hafif ve dinç hissediyorum. Seyahatlerimiz devam ediyor. İstanbul’da doğmuş büyümüş ve Kapadokya gibi sakin bir yere taşınmış bir çift olarak yaptığımız seyahatler bizi motive ediyor. Seyahat bizim en büyük tutkumuz.