Teknoloji Instagram, Windows 10’a Mı Geliyor?

Instagram, Windows 10’a Mı Geliyor?

08.10.2015 - 16:07 | Son Güncellenme:

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, yapılan anlaşma neticesinde Windows 10'a uyarlanacak. Geçtiğimiz saatlerde bir etkinliğe imza atan Microsoft, bu esnada yeni ürünlerini tanıttığı gibi Windows 10 için de...

Instagram, Windows 10’a Mı Geliyor

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram, yapılan anlaşma neticesinde Windows 10'a uyarlanacak. Detaylar haberimizde... Geçtiğimiz saatlerde bir etkinliğe imza atan Microsoft, bu esnada yeni ürünlerini tanıttığı gibi Windows 10 için de önemli bilgileri paylaştı. Bunlardan biri, burada değindiğimiz dağıtım sayısı iken bir diğeri ise sistem için yolda olan uygulamalar. Facebook yönetimi ile anlaşmaya varan Microsoft, Windows 10 için önemli sosyal medya araçlarının sisteme dahil edileceğini açıkladı. Yazılım konusunda her daim ön plana çıkan ve bu alanda devleşen Microsoft, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya odaklı uygulamaların Windows 10 için geliştirilmekte olduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Sisteme tamamen entegre edilmiş halde çıkması beklenen uygulamalar içerisinde ayrıca Facebook Messenger da bulunuyor. Süreç tamamlandığında Windows Mağaza üzerinden görücüye çıkacak olan uygulamalar, tamamen ücretsiz olacak. Açıkçası bu durum Windows 10 Mobile için de büyük önem arz ediyor. Mobil sistemin yaygınlaşmasını sağlayacak olan en büyük etmenlerden biri, hiç şüphesiz uygulama sayısı. Bu konuya yönelen Microsoft ise başta en çok kullanılan uygulamalara yönelerek işi sağlama alma niyetinde.