Apple iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi

iOS 12, iPhone rehberinden 'H' harfini sildi

20.09.2018 - 12:43 | Son Güncellenme:

Apple'ın en yeni mobil işletim sistemi olan iOS 12'nin yayınlanmasıyla mevcut pek çok iPhone modeli ve iPad'ler yenilendi. Ancak telefon rehberine girip sağ kısımdaki harflere baktığınızda H harfinin eksik olduğunu göreceksiniz.

iOS 12, iPhone rehberinden H harfini sildi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple mobil işletim sisteminin son sürümü olan iOS 12, iPhone ve iPad için yayınlandı. iPhone Xs ve iPhone Xs Max, iOS 12 ile birlikte geliyor. iOS 12 yeni AR deneyimleri sunuyor, yeni Animoji ve Memoji ile iletişim kurmayı daha etkili ve eğlenceli hale getiriyor.

Ancak telefon rehberine girip sağ kısımdaki harflere baktığınızda H harfinin eksik olduğunu göreceksiniz. "H" harfi ile başlayan isimlere ulaşmak için "I" harfine basıp listeyi aşağı kaydırmanız gerekiyor. Muhtemelen, Apple'ın yayınlayacağı ilk güncelleme ile bu hata ortadan kaldırılacak.

Şirket, iOS 12’nin iOS 11’e göre iki kat daha performanslı çalıştığını iddia ediyor. Apple’ın açıklamasına göre iOS 12, uygulama açılışlarında %40 daha iyi performans sağlıyor.

Haberin Devamı

Ekran Süresi kullanıcıların iOS aygıtlarıyla etkileşim kurarak geçirdikleri zamanı anlayıp kontrol etmelerini sağlıyor, Siri Kısayolları tüm uygulamalara Siri ile birlikte çalışma özelliği kazandırıyor ve yeni gizlilik özelliği kullanıcıları internette takip edilmeye karşı koruyor.