Teknoloji iOS 8.3 Yayımlandı! Hemen Güncelleyin…

iOS 8.3 Yayımlandı! Hemen Güncelleyin…

10.04.2015 - 10:13 | Son Güncellenme:

Apple iCihaz’larının işletim sistemi iOS’un beklenen sürümü de yayımlandı! Gece yayımlanan Türkçe Siri destekli iOS8.3, şimdi indirilmeye hazır…

iOS 8.3 Yayımlandı Hemen Güncelleyin…

Akıllı telefon pazarının popüler isimlerinden biri olan Apple, kullanıcılar tarafından uzun zamandır beklenen yeni işletim sistemi sürümünü tüm kullanıcıları için yayımladı. Geçtiğimiz ay Apple Developer yani uygulama geliştiricileri için Beta sürümleri yayımlanan ve ülkemiz kullanıcılarının yüzünü güldürecek Türkçe destekli kişisel sanal asistan Siri ile birlikte geleniOS8.3, yürekleri serinletti.
Artık Türkçe komutlara da yanıt verilebilen ve bunun yanında batarya süresi iyileştirmeleri, yenilenen Emoji klavye, performans iyileştirmeleri ve kararlılık içeren 9 ana düzeltme/yenilik içeren iOS8.3 güncellemesi, alışkın olduğumuz üzere gece tüm kullanıcılar için yayımlandı. iPhone 4S, 5, 5C, 5S, 6, 6 Plus ve iPad Mini, Mini 2, Mini 3, Air, Air 2, Retina modellerinde güncellenebilir olan yeni sürümün görsellerini ve getirdiği yenilikleri galerimizdeki görsellerden inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı