Teknoloji iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

12.01.2016 - 16:10 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 9.3 güncellemesini geliştiricilerle buluşturdu. Bir sonraki iOS güncellemesinde önemli yenilikler yer alıyor.

iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

Apple önümüzdeki günlerde yayınlayacağı iOS 9.3 güncellemesinde yer vereceği yeniliklerin provasını başlattı. Şirket geliştiriciler için iOS 9.3 beta 1 güncellemesini yayınladı. iOS 9.3 beta 1 güncellemesi iPhone ve iPad’lere önemli yenilikler katıyor.

Haberin Devamı

En dikkat çeken yeniliklerden biri güncellemeyle birlikte birden fazla iPhone’nun Apple Watch ile eşleştirilmesi oldu. Tabii bu eşleştirme için Apple Watch akıllı saatinizi watchOS 2.2 sürümüne yükseltmeniz gerekiyor. Apple söz konusu güncellemeyi de dağıtıma sundu.

iOS 9.3 beta 1 güncellemesi yayınlandı

Night Shift özelliği

IOS 9.3 işletim sisteminin belki de en önemli yeniliklerinden birisi de ‘Night Shift’ (Gece Vardiyası) adı verilen özellik. Bu özellik saat ve GPS kullanarak bulunduğunuz ortamın karanlık seviyesine göre cihazın ekran rengini gözlerinizi rahatsız etmeyecek şekilde ayarlıyor. Cihaz bu sayede daha az mavi ışık göndereceği gibi yaşadığınız uyku problemi de azalmış olacak.