Kırklareli İP LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZCAN BAŞARIR OLDU

İP LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZCAN BAŞARIR OLDU

24.02.2014 - 16:03 | Son Güncellenme:

.

İP LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZCAN BAŞARIR OLDU

İşçi Partisi'nin (İP), Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesi Belediye Başkan Adayı Özcan Başarır oldu.
İP Lüleburgaz İlçe Tekilatı'nca düzenlenen tanıtım toplantısında Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı, Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayları ve İl Genel Meclis Üyesi Adayları basına tanıtıldı. İP İlçe Başkanı Hüseyin Baskın, Lüleburgaz Belediye Başkan adaylarının Özcan Başarır olduğunu söyleyerek, "İddialıyız. Herkesi İşçi Partisine destek olmaya davet ediyoruz’’ dedi.
Belediye Başkan Adayı Özcan Başarır aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada vatandaşların İşçi Partisine ve kendilerine güvenmelerini istedi. Belediye Başkanı olması durumunda bir çok konuya el atacaklarını belirten Başarır "Taşeronlaşmaya son vereceğiz. Lüleburgaz’ı örgütlü ve kadrolu belediye çalışanları ile yöneteceğiz. Mahalle meclisleri kuracağız. Belediye Meclisi toplantılarını halka açacağız. Öğrenci bursları düzenli hale getireceğiz. Kızlı-erkekli öğrenci yurtları yapacağız. Fakülte açılması için çalışacağız. Kreş ve huzurevi ile engelli eğitim kurumları yapacağız. Tüm projeleri halka ve meslek örgütleriyle birlikte hazırlayacağız. Ulusal bayramlara getirilen yasaklara karşın, bayramlarımızı halkımız ile coşkuyla alanlarda kutlayacağız. Sabit semt pazarları kuracağız. Emek pazarı her semt pazarında olacak. Lüleburgaz Kültür sarayını gerçekleştireceğiz. Kent müzesini kuracağız. Lüleburgaz deresini temizleyeceğiz. Çevresini yeşil alan yapacağız. Doğa kirlenmesine izin vermeyeceğiz. Ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmalarıyla kişi başına düşen yeşil alan oranını arttıracağız. Kent içi ulaşımını yeniden düzenleyeceğiz. Toplu taşımacılığa ve raylı sisteme geçeceğiz. Otopark sorununu çözeceğiz. D-100 kara yolunun kent dışına çıkarılması için çalışacağız. Lüleburgaz’ın ekonomik yaşamını halkın yararına tekrar düzenleyeceğiz. Tüm ihaleleri halka açık ve şeffaf yapacağız. Mezbaha kuracağız. Modern çöp fabrikası kuracağız. Hayvan haklarını koruyacak,barınak yapacak ve belediye veterinerlerini görevlendireceğiz. Yaşlı,engelli ve hasta halkımıza evde hizmet birimini kuracağız. Lüleburgazspor’a sahip çıkacağız.Tüm spor dallarına destek vereceğiz’’ diye konuştu.
Tanıtım toplantısında İP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Adayları Cenk Zağra, Onur Harani, Nilüfer Baskın, Semi Taşkın, Ülkü Etiz, Vildan Alanat, Şerife Şenyiğit, Mehmet İlçin, Nefise Birgül olarak açıklanırken, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ise Servet Şenyiğit, Mehmet Sarıkurt olarak açıklandı.