Teknoloji iPhone 6'nın 2 Modeline Ait Son Görüntüler!

iPhone 6'nın 2 Modeline Ait Son Görüntüler!

27.08.2014 - 11:09 | Son Güncellenme:

Apple’ın üst seviye akıllı telefonu iPhone için son sızıntılar da geldi! iPhone 6, 5.5 inçlik modelle yanyana ve kutusuyla! İşte detaylar...

iPhone 6nın 2 Modeline Ait Son Görüntüler

Akıllı telefon pazarının rekabet kotasını yükselten ve iPhone’cuların merakla beklediği iPhone 6, boğulduğu sızıntılar arasından kurtulmayı başardı. Geçtiğimiz yıllardan farklı olarak daha fazla iddiaların ortaya atıldığı iPhone 6’nın tanıtımına 2 hafta kala son sızıntılar da doğrulandı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız iPhone’a özel konsept tasarımlar yapan ünlü grafiker Martin Hajek tarafından hazırlanan iPhone 6 kutusunun ardından, Fransız menşei Nowhereelse sitesi gerçek iPhone 6 kutusunu da gün yüzüne çıkardı.

Akıllı cihaz üzerindeki tüm tuşların yeni yerlerini yazılarla gösteren ve kullanıcı rehber olacağı düşüncesiyle tasarlanan iPhone 6 kutusu, birçok sızıntının doğrulanmasına da neden oldu. Ses kısma ve açma tuşlarının iPod Touch modellerinde olduğu gibi uzun ve ince olarak değiştirildiği ve kilitleme tuşunun ise, sağ tarafa geçtiğine dair sızıntılar doğrulandı.

Alıştığımız iPhone kutusundan farklı olarak sade ve tam beyaz renge sahip kutunun içinde, 128 GB dahili depolama alanına sahip bir iPhone 6 yattığı söyleniyor. Geçtiğimiz yıl iPhone 5S için sızdırılan 128 GB’ı iPhone 6’da görmek teknolojiseverleri pek de şaşırtmayacak.

Haberin Devamı

9 Eylül günü tanıtılacağı kesinlik kazanan 4.7 inç ekranlı iPhone 6’nın doğrulanan görüntülerini sizlerle paylaşacağız. Sızıntı