Teknoloji iPhone 6S, Hareketli Duvar Kağıdı Desteği İle Gelebilir!

iPhone 6S, Hareketli Duvar Kağıdı Desteği İle Gelebilir!

28.08.2015 - 12:22 | Son Güncellenme:

Apple cephesinden gelen yeni haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Gündem, son günlerde ağızlardan düşmeyen iPhone 6S... 9 Eylül 2015 tarihinde tanıtılacağına kesin gözüyle bakılan iPhone 6S, beraberinde birtakım yenilikler de getirecek

iPhone 6S, Hareketli Duvar Kağıdı Desteği İle Gelebilir

Apple cephesinden gelen yeni haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Gündem, son günlerde ağızlardan düşmeyen iPhone 6S... 9 Eylül 2015 tarihinde tanıtılacağına kesin gözüyle bakılan iPhone 6S, beraberinde birtakım yenilikler de getirecek. Bu yeniliklerden birininse hareketli duvar kağıdı desteği olacağı konuşuluyor. Daha doğrusu animasyonlu görüntüleri duvar kağıdı bazında destekleyecek olan cihaz, böylelikle daha göze hitap eden bir şekle bürünecek. 9to5Mac sitesinin paylaşmış olduğu haberde, animasyonlu görüntü desteğinin yeni iPhone ile neredeyse kesin bir şekilde geleceği aktarıldı. Belirtilenlere göre ihtimaller epey yüksek. Ortaya çıkan bilgilerde, hareketli duvar kağıtlarından birinin Koi balığı olacağı iddia edildi.

Haberin Devamı

Havuzda yüzen hareketli balık, duvar kağıdı olarak iPhone 6S'de yer alarak canlı bir görüntü elde etmemize imkan tanıyacak. Sadece Koi balığı değil, bunun yanında çeşitli renklerde görsellerin ve duman efekti tarzında duvar kağıtlarının da cihazda bulunacağı söyleniyor. Söylentiler ilk olarak geliştiriciler için yayımlanan iOS 9 sürümü ile gündeme gelmişti. Bu sayede gün ışığına çıkan bilgi, şimdilerde büyük olasılık çerçevesinde değerlendiriliyor. Net bilgiler içinse gözler çoktan 9 Eylül'e dönmüş durumda.