Teknoloji iPhone 7 İle İlgili Çarpıcı İddia

iPhone 7 İle İlgili Çarpıcı İddia

17.06.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Uzun bir süredir geliştirilmekte olduğuna dair iddialar ile gündeme gelen iPhone 7, bir kez daha haber konusu olmayı başarıyor…

iPhone 7 İle İlgili Çarpıcı İddia

Apple’ın elinde bulundurduğu en büyük kozlardan biri olan iPhone ailesi, hiç şüphesiz mobil pazarın da en önemli modellerinden biri olarak görülüyor. Sahip olduğu iOS işletim sistemi ile beraber kullanıcılarına oldukça rahat ve stabil bir kullanım sunarak gönüllerde taht kuran telefonların en yeni halkası ise şu sıralar gündemden düşmemekte. Kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu iddia edilen iPhone 7 için yeni bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Zira şimdilerde tekrardan gündem konusu olmayı başaran cihaz, iddialara göre çift kamera teknoloji ile gelmeyecek. Apple’ın bu konuda vazgeçtiği ve bu teknoloji başka bir zaman kullanacağı bildirildi.

Haberin Devamı
İddialar Bir Hayli Güçlü

Konuyla ilgili yeni bir haber paylaşan MobilPicker sitesi, Apple’a yakın olan güvenilir kaynaklarına dayandırdığı haberinde iPhone 7 modelinin çift kamera teknolojisi ile birlikte gelmeyeceğini belirtti. Kaynaklar, Apple’ın bu konuda geri adım attığını ve yeni modelde yeni teknolojiyi kullanmaktan vazgeçtiğini söylüyor. Ancak bu durumun tam olarak sebebi ortaya çıkmış değil.

iPhone SE ile Arasında Ne Fark Olacak?

Aslında yeni iPhone’un sadece büyüklük anlamında değil aynı zamanda kullanacağı yeni nesil kamera özellikleri ile birlikte de fark yaratacağı tahmin ediliyordu. Ancak sadece işlemci ve RAM gibi konularda iyileştirme yapılır ise 7. nesil iPhone ile SE modeli arasındaki fark en aza inmiş olacak.