Teknoloji iPhone 7 Kanlı Canlı Görüntülendi!

iPhone 7 Kanlı Canlı Görüntülendi!

15.07.2016 - 16:48 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni nesil amiral gemisi iPhone 7, sadece 7 saniye süren bir video ile ortaya çıktı. Böylece yayınlanan görsellerin de doğru olduğu anlaşıldı.

iPhone 7 Kanlı Canlı Görüntülendi

Apple yeni nesil telefonlarını Eylül ayında tanıtacak. Bazı söylentiler firmanın Ağustos ayına bu lansmanı çekebileceğini öngörse de Apple, kendi takvimini bozmayacaktır diye düşünüyoruz. Uzun zamandır merakla beklenen iPhone 7 ise farklı mecralar tarafından bugüne kadar sızdırılarak adından sıkça söz ettirdi. 1 milyon kişinin çalıştığı bir fabrikada üretimi yapılan yeni nesil iPhone‘nun sızdırılmaması ise takdir edersiniz ki oldukça güç bir süreç. Sadece üretim aşamasında değil tedarik sürecinde de iPhone’ların sızdırıldığına her daim şahit olduk oluyoruz. Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde de telefonun arka tarafı gözler önüne çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bugün ise telefon sadece 7 saniyelik bir video ile karşımıza çıkıyor. Bu telefon ile birlikte yeni nesil Plus ve Pro modellerinin de olacağı belirtilirken Apple’ın nasıl bir strateji ile karşımıza çıkacağı büyük merak konusu. Kamera tarafında Apple’ın oldukça farklı bir şekilde karşımıza çıkacağı beklenirken yeni nesil iPhone’da optik zoom özelliğinin olduğu da gelen dedikodular arasında. Telefonla ilgili en önemli beklentilerden bir diğeri de stereo hoparlör desteği. Alt tarafta bulunan ızgaraların artmasıyla birlikte ekstradan bu boşluğun mikrofon için mi yoksa 2. bir hoparlör için mi kullanılıp kullanılmayacağını kısa süre içinde öğreneceğiz. İşte karşınızda yeni nesil iPhone 7…