Apple iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ön siparişe açıldı

iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ön siparişe açıldı

23.11.2018 - 10:32 | Son Güncellenme:

Apple’ın yeni iPhone modelleri iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ön siparişe açıldı. Peki iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiye'de ne kadara satılacak?

iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiyede ön siparişe açıldı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Milliyet olarak daha öncesinde iPhone XS ve iPhone XS Max'ın Türkiye fiyatlarını sizlere aktarmıştık.

Şimdiyse iPhone XS ve iPhone XS Max, Apple mağazalarından önce online alışveriş sitelerinden satılmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen alışveriş sitelerinden birinde fiyatı açıklanan iPhone XS ve iPhone XS Max, daha önce de belirttiğimiz gibi cepleri fena yakacak.

iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiyede ön siparişe açıldı

Apple Türkiye garantili satılan iPhone XS fiyatı 9.899 TL olarak görünürken, iPhone XS Max fiyatı ise 10.999 TL oldu. 4 Aralık’ta stoklara girecek olan iPhone XS’ler, 6 aylık alışveriş kredisi ile alınabiliyorlar.

iPhone XS ve iPhone XS Max, Türkiyede ön siparişe açıldı

Altın (Gold), Gümüş (Silver) ve Spece Grey (Uzay Grisi) renk seçenekleri ile gelecek olan iPhone’lar, şimdilik sadece 64 GB‘lik versiyonlarıyla ön siparişe açıldı.

Haberin Devamı

Peki bu paralar yeni iPhone'lara verilir mi?

Açıkçası günümüzde asgari ücretin 1600 küsür TL olduğu düşünüldüğünde bu rakamlara bu telefonları almak çok zor. 10 bin TL buna verene kadar gidip iki adet üst seviye amiral gemisi Android cihaz satın alabilirsiniz. Örneğin biri eşinize diğeri kendinize olabilir. Ya da üst seviye bir Android cihaz ve PC alabilirsiniz.

Kamera sizin için önemliyse iPhone X ile iPhone XS Max arasında öyle devasa bir fark yok. iPhone XS Max'in düşük ışık performansı biraz daha iyi ama bu ona 11 bin TL vermeyi cazip hale getirmiyor.