Ankara İranlı Genç Sanatçılar Aso'da

İranlı Genç Sanatçılar Aso'da

03.02.2018 - 11:32 | Son Güncellenme:

.

İranlı Genç Sanatçılar Asoda

Ankara Sanayi Odası (ASO) özel bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. Eğitimlerine Türkiye’de devam eden İranlı genç sanatçıların resimlerinden oluşan 4. İranlı Sanatçılar Sergisi Ankara Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.
Serginin açılışına ASO Başkanı Nurettin Özdebir, İran Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Ghasem Safarkhani ve çok sayıda sanatsever katıldı.
Serginin açılışında bir konuşma yapan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, İranlı genç sanatçıların resim sergisine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Özdebir, "Sanat aslında dil, din, ülke ayrımı yapmaz. Güzel sanatlar insan ruhuna hitap eder. İran’ın güzel sanatlarda başarılar gösterdiğini biliyoruz. Umarım bu sergi İran kültür ve sanatını üyelerimize ve Ankaralı sanatseverlere tanıtır. İran kültürünü sanayicilerimize tanıttığı için İran Büyükelçiliğine ve sergide emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu
Ankara Sanayi Odası’nda 9 Şubat’a kadar açık kalacak olan İranlı Sanatçılar Resim Sergisi’nde 18 genç sanatçının 87 eseri sergilenecek.