Cadde İrem Kalelioğlu 'Ayıp' etti!

İrem Kalelioğlu 'Ayıp' etti!

20.08.2018 - 15:33 | Son Güncellenme:

Uzun yıllar profesyonel sahne hayatına devam eden, güçlü sesiyle dikkat çeken İrem Kalelioğlu ilk single çalışması ‘’Ayıp’’ı DMC Müzik Yapım etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

İrem Kalelioğlu Ayıp etti

İstanbul ve İzmir basta olmak üzere Berkay ve Derya Uluğ gibi isimlerle sahne aldığı mekanlarda güçlü yorumu ve sahne performansı ile adından söz ettiren başarılı şarkıcı İrem Kalelioğlu, sözü ve müziği ünlü popçu Berksan’a düzenlemesi Turaç Berkay Özer’e ait ‘’Ayıp’’ şarkısıyla müzik dünyasına merhaba diyor. Şarkının hikayesine uygun olarak çekilen şarkının video klibi ise Çeşme’de Ramazan Arslankaya yönetmenliğinde çekildi.

Haberin Devamı

'Şarkımı böyle güçlü bir sese emanet ettiğim için tabi ki mutluyum!' diyen ünlü popçu Berksan’a , İrem Kalelioğlu ise 'İlk çalışmamda Berksan’ın şarkısını okumak beni çok mutlu etti. Jesti için çok teşekkür ederim, emanetine sahip çıkacağım. ’diye cevap verdi.

İrem Kalelioğlu’nun ilk single çalışması ‘’Ayıp’’ 19 Temmuz itibariyle DMC Müzik dağıtımıyla tüm dijital platform ve müzik kanallarında yerini aldı.