Gündem İrem Sak kimdir? Aşk iddialarına ilişkin ilk açıklama

İrem Sak kimdir? Aşk iddialarına ilişkin ilk açıklama

16.08.2018 - 09:23 | Son Güncellenme:

Oyuncu İrem Sak, şarkıcı Edis Görgülü ile aşk yaşadıkları iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bebek sahil'de bir kadın arkadaşıyla yürüyüşe çıkan İrem Sak gazetecelerin sorularını yanıtladı. Peki İrem Sak kimdir?

İrem Sak kimdir Aşk iddialarına ilişkin ilk açıklama

İrem Sak, Edis Görgülü ile aşk yaşadıkları iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bebek sahilde kız arkadaşı ile yürüyüş yapan İrem Sak'ın elinin sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. Başarılı oyuncu Edis Görgülü ile ilgili aşk yaşadığı iddialarına açıklamalarda bulundu. Edis Görgülü'nün hayranı olduğunu açıklayan İrem Sak, geçtiğimiz günlerde sadece konserine gittim Edis başarılı bir sanatçı açıklamalarında bulundu. Peki İrem Sak kimdir?

Haberin Devamı

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimi için Sivas’tan İstanbul’a taşınan Sak, burada İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2008 senesinde Beşiktaş Kültür Merkezi’nde gösterime giren Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı ve çeşitli firmaların reklam yüzü oldu.


2010 yılında Şen Yuva adlı dizi ile dizi hayatına başladı. Gülse Birsel’in Yalan Dünya adlı dizisindeki pavyon şarkıcısı Tülay rolü ile büyük bir çıkış yaptı ve geniş kitlelerce tanındı. 2015 yılında Dedemin Fişi adlı sinema filminde yer aldı. 2016’da ise yönetmenliğini Erol Özlevi’nin yaptığı, Murat Boz ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştığı romantik komedi yapım Dönerse Senindir’de rol aldı.