Cadde İrem Sak sorusu kızdırdı

İrem Sak sorusu kızdırdı

31.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Erkan Petekkaya, ‘Kapan’ filminin basın toplantısında İrem Sak’ın, ‘Onunla asla evlenmem’ sözleri hatırlatılınca küplere bindi. Oyuncu, “Bana niye başkalarını soruyorsunuz? Sormayın kardeşim” diyerek tepki gösterdi.

İrem Sak sorusu kızdırdı

Erkan Petekkaya ve Öykü Çelik’in başrolünü paylaştığı, ‘Kapan’ filminin basın toplantısı önceki gün Ciner Stüdyoları’nda gerçekleşti. Röportaj sırasında Petekkaya’ya, geçtiğimiz ay İrem Sak’ın katıldığı bir programda, “Evlenmek zorunda kalsan Olgun Şimşek’le mi evlenirsin, Erkan Petekkaya’la mı?” sorusuna, “Erkan’la asla evlenmem” sözleri hatırlatılınca ortam gerildi. Oyuncu, “Bana niye başkalarını soruyorsunuz? Sormayın kardeşim. Bu kısımları röportajdan çıkartın, yapımcılarınıza söyleyin” diyerek gazetecilere çıkıştı.

Haberin Devamı

Evlilik düşünmüyor

Sevgilisi Can Kıraç’la ilişkisini anlatan Çelik ise “10 aydır birlikteyiz. Benzemediğimiz noktalar var ama uyumluyuz. Çok benzeyen insanlar, birbirini sıkar” dedi. Evlilik düşüncesinin olmadığını söyleyen oyuncu, “Toplum o kadar bu düşüncedeki ilişkimizin ikinci ayında, ‘Ne zaman evleniyorsunuz?’ demeye başladılar. Böyle olunca ilişkiden soyutlanıyorsun” şeklinde konuştu.