Gündem Irmak’ın ayakkabısı bulundu

Irmak’ın ayakkabısı bulundu

22.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki evlerinin önünde oynarken geçen hafta cuma günü ortadan kaybolan 4 yaşındaki Irmak Kupal’dan hâlâ bir haber yok.

Irmak’ın ayakkabısı bulundu

Konuyla ilgili önceki gün İstanbul’daki bir televizyon programına katılan ailenin komşusu H.A.’nın, Irmak’ı öldürüp, Sarıkız Çayı’nın yakınındaki bağlık alana gömdüğünü söylemesi üzerine stüdyoya gelen polis, 15 yıl önce 14 yaşındaki kız yeğenini taciz etmekten dolayı 1.5 yıl cezaevinde yattığı öğrenilen H.A.’yı gözaltına aldı. Dün sabah Sarıkız Çayı’na getirilen zanlı Irmak’ın cesedi gömdüğü yeri hatırlayamadığınısöyledi. Bölgede 4 dönümlük bağ sahasının kazılmaya başlandı. Çalışmalar sırasında küçük kızın ayakkabılarına rastlanılması üzerine iş makineleri sayısı artırıldı.

H.A.’nın emniyetteki ifadesinde, “Çocuğu eve getirdim. Tecavüz ettim. Elimle boğdum. Yaşadığını görünce bu kez kemerle boğdum. Daha sonra çuvala koyup, Sarıkız Çayı kenarına gömdüm” dediği öğrenildi. H.A.’nın evinde yapılan aramalarda; küçük kıza ait olduğu anlaşılan saç kılı ve kan izlerinin rastlandığı, örneğin küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü öğrenildi. H.A., sevk edildiği adliyede tutuklandı. İlçedeki bir iş yerinin güvenlik kamera kayıtlarında, zanlının Kupal’ın cesedinin içerisinde olduğu çuvalı çöp konteynerine attığı, 4 saat sonra ise gelip aldığı görüntüleri yer aldı.