Malatya İŞ ADAMI HULİSİ PORGALI: "MALATYA’DA PERSONEL SAYIMIZ DİĞER MARKALARA ORANLA YUKARILARDA”

İŞ ADAMI HULİSİ PORGALI: "MALATYA’DA PERSONEL SAYIMIZ DİĞER MARKALARA ORANLA YUKARILARDA”

15.05.2016 - 15:45 | Son Güncellenme:

.

İŞ ADAMI HULİSİ PORGALI: MALATYA’DA PERSONEL SAYIMIZ DİĞER MARKALARA ORANLA YUKARILARDA”

Toyota, Great Place to Work Türkiye’nin her yıl yayımlanan "Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016" listesine giren tek otomotiv markası oldu.
Dünyada 16 milyondan fazla çalışanı temsil eden Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırmaya yüksek kurum kültürüne sahip 99 firmanın 64 binden fazla çalışan katıldı. Araştırma sonucunda Toyota Türkiye, 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye’deki 13 firma arasına girmeyi başararak "Türkiye’nin En İyi İşverenleri" listesinde yer aldı.
İş Adamı Hulisi Porgalı, Toyota Malatya satış bayisinin de istihdam sağlama noktasında Malatya’nın bir çok bölge ve otomobil markasının önünde olduğunu söyledi. Türkiye’de işsizlik oranların artış gösterdiği bir dönemde Toyota Porgalı Plaza’nın çalıştırdığı eleman sayısı ile önemli bir görevi üstlendiğini kaydeden Porgalı, “Yaptığımız işte her zaman Malatya’nın katma değerini göz önüne aldık. Toyota son açıklanan veriler ışığında dünyada ‘En iyi işveren’ seçildi. Bu payeyi almak elbette ki kolay değil. Biz de Malatya’daki satış oranlarımız ve bu doğrultuda aldığımız birinciliklerden dolayı bir nevi teşekkür ediyoruz. Malatya ölçeğinde çalıştırdığımız personel sayısı diğer markalara oranla yukarılarda. Toyota sosyal sorumluluk projelerine önem vermekle beraber, kazandığını hak etme prensibiyle de her zaman önemli işlere imza atmış bir markadır” diye konuştu.