Ege İş sağlığı ve güvenliği yarışarak öğrenilecek

İş sağlığı ve güvenliği yarışarak öğrenilecek

19.02.2018 - 02:10 | Son Güncellenme:

Yarışma takviminin belirlendiği kura çekimi, Tülay Aktaş Kültür Merkezi’nde, katılımcı firmaların temsilcilerinin de katılımıyla yapıldı.

İş sağlığı ve güvenliği yarışarak öğrenilecek

İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği (İZSİAD) ve A Artı Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (A Artı OSGB) işbirliğiyle düzenlenen, “İş’te Güvenlik İş Sağlığı ve Güvenliği Bilgi Yarışması Şampiyonlar Ligi”, 6. kez düzenlenecek.

Haberin Devamı

‘Farkındalık’ vurgusu

Vestel, Tüprag, British American Tobacco, Polibak, Schneider Elektrik, Egedeniz, Sanpan, Yıldız Yangın, Yedaş ve Konak Belediyesi Temizlik Şirketi Merbel takımları, farklı gruplarda birbirleriyle yarışacak.

İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, amaçlarının, İSG konusunda işverenleri ve çalışanları bilinçlendirmek olduğu kadar, toplumda da İSG farkındalığı yaratmak olduğunu söyledi, “İş kazalarının yüzde 98’i önlenebilir. Yeter ki İSG önlemleri kusursuz alınsın. Bu yarışmanın çıkış noktası, alınması gereken bu önlemlerin keyifli ve heyecanlı bir süreçte ilgiyle öğrenilmesi” dedi. Birinci olan ekip, Cruise gemisiyle bir haftalık tatil kazanacak.