Iğdır İŞADAMI ARGIN’DAN ASİMDER’E ZİYARET

İŞADAMI ARGIN’DAN ASİMDER’E ZİYARET

18.08.2014 - 13:34 | Son Güncellenme:

.

İŞADAMI ARGIN’DAN ASİMDER’E ZİYARET

Iğdırlı iş adamı Bayram Argın, Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği’ni (ASİMDER) ziyaret etti.
Ziyarette konuşan işadamı Argın, dernek çalışmalarını taktir ve takip ettiklerini belirterek, sözde Ermeni soykırımı ile Türkiye’yi karalama çalışmaları olduğunu ve bu konuda derneğin yaptığı çalışmalara destek olacaklarını söyledi. Argın, Ermeni çetelerinin katliama uğrattığı bu bölgenin insanı olduğunu ve çocukluğunun hep dedesi ve nenesi tarafından anlatılan Ermeni çetelerinin yaptıkları zulümleri dinleyerek geçtiğini belirtti.
ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, işadamı Argın’a ve beraberindekilere teşekkür ederek, “Şehrimiz ve Türkiye genelindeki tüm işadamlarımızın Türkiye’nin başına illet olmuş Ermeni lobisine karşı maddi veya manevi mücadele etmeli veya eden teşkilatlara destek olmalılar. Bu kara leke sadece ASİMDER’li olanların anlına çalınmak istenmiyor. Tüm Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu üzerinde taşıyan herkesi kapsıyor. Onun için bu Ermeni lobisiyle topyekun bir mücadele yapmak gerekmektedir” dedi.
Ziyaretin ardından ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, işadamı Bayram Argın’a Türkiye-Azerbaycan ve derneğin masa bayrakları ile Ermeni meselelerini içeren çeşitli tarihi kitaplar hediye etti.