Gündem İşadamının katil zanlısının cesedi bulundu

İşadamının katil zanlısının cesedi bulundu

27.04.2015 - 10:27 | Son Güncellenme:

Rize’de mobilya şirketi sahibi 39 yaşındaki Muhammet Abdullah Yumuşak, otomobilinde başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu. Yumuşak’ın katil zanlısı olduğu gerekçesiyle aranan İbrahim Şahin’in cesedi bulundu.

İşadamının katil zanlısının cesedi bulundu

Alipaşa Köyü Karadeniz Sahil Yolu üzerinde önceki gece saat 23.00 sıralarında park halindeki otomobilin direksiyonda bir kişin hareketsiz durduğunu fark eden diğer araç sürücüleri polise ihbarda bulundu. Olay gerine gelen polis ekipleri, başından vurularak öldürülmüş kişinin mobilya üretimi ve satışı yapan şirket sahibi Muhammet Abdullah Yumuşak olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

Bölgede inceleme yapan Asayiş Şube ekipleri, daha önce mobilya şirketinde çalışan Ü.'nün eşi İbrahim .Şahin’nin olay yerinden bir taksiyle ayrıldığını belirledi.

Katil zanlısının cesedi bulundu

Olaydan sonra ailesini arayıp cinayeti işlediğini itiraf eden ve "Hakkınızı helal edin" diyerek intihar imasında bulunan İbrahim Şahin’in son olarak görüldüğü Gündoğdu Mahallesi sahilinde arama yapan polis ekipleri giysiler ile cep telefonu buldu.

Aramaları yoğunlaştıran ekipler, İbrahim Şahin’in deniz yüzeyindeki cesedine ulaştı. Şahin’in tabanca ile intihar ettiği sanılıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yazarlar